Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη στο Λιμάνι με διεθνή Βραζιλιάνο - Μπακ 4.5 εκατομμυρίων - Αρέσει σε Μαρτίνς, έγινε κρούση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 18:30:00

Έκπληξη στο Λιμάνι με διεθνή Βραζιλιάνο - Μπακ 4.5 εκατομμυρίων - Αρέσει σε Μαρτίνς, έγινε κρούση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη στο Λιμάνι με διεθνή Βραζιλιάνο - Μπακ 4.5 εκατομμυρίων - Αρέσει σε Μαρτίνς, έγινε κρούση!

Ούτε Κόουτο ούτε Μπάλντοκ. Νέο όνομα στην ερυθρόλευκη λίστα! Οι Πειραιώτες... τρέχουν για να κλείσουν το δεξί μπακ για την επόμενη σεζόν και εξετάζουν έναν παίκτη που έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, είναι μόλις 21 και πωλείται σε καλή τιμή.

Ολυμπιακός: Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος μέχρι να αρχίσει και επίσημα το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη βάλει σε σειρά τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση και να έχουν φτιάξει τις λίστες με ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο… μικροσκόπιο.

Πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί παίχτης που θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας με τα ονόματα του Κόουτο και του Μπάλντοκ να μονοπωλούν τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ των Πειραιωτών.  Οι πρωταθλητές όμως δεν έχουν σταματήσει την αναζήτηση, μιας και επιθυμούν ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει για την συγκεκριμένη θέση να κάνει την… διαφορά και πλέον φαίνεται ότι τσεκάρουν ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ο λόγος για τον Κέλβεν Ντάγκλας Σίλβα Ολιβέιρα που αγωνίζεται στην Βραζιλία με την φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε. Ο 21χρονος, με χρηματιστηριακή αξία στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στην ομάδα από το 2019 όταν έφυγε σαν ελεύθερος από την Γκουαρανί και μέχρι σήμερα μετράει συνολικά 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα πετύχει και 4 γκολ, αλλά έχοντας δώσει και εννιά ασίστ. Μάλιστα την φετινή χρονιά, μέχρι τώρα, έχει παίξει 10 φορές, εκ των οποίων τις 9 σαν βασικός έχοντας βρει μια φορά δίχτυα και έχοντας φτιάξει και ένα τέρμα για συμπαίκτη του.

Σημαντικό στοιχείο για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Βραζιλιάνος είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εν ενεργεία διεθνή με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο τρόπος παιχνιδιού του και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη που θα παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Κέλβεν μπορεί να ολοκληρώνεται το 2024, όμως φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής όσο και η ομάδα δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια πρόταση για μεταγραφή. Όπως έχει γίνει γνωστό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και έγινε γνωστό πως οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αποκτήσουν τον παίκτη και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους κάτι που φυσικά χτύπησε… καμπανάκια στον Πειραιά. Μένει να φανεί αν τελικά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα πάρουν πιο επίσημο χαρακτήρα στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για Βαλμπουενά, φορ... 6 εκατ. θέλει ο Μαρτίνς - Τεράστια "ζημιά" για Ολυμπιακό στα χαφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags