Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Ελ Αραμπί - Τι ζητάει από Ολυμπιακό - Τρεις μεταγραφές σε μία εβδομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 14:47:00

Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Ελ Αραμπί - Τι ζητάει από Ολυμπιακό - Τρεις μεταγραφές σε μία εβδομάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Ελ Αραμπί - Τι ζητάει από Ολυμπιακό - Τρεις μεταγραφές σε μία εβδομάδα

Ποια είναι η... εντολή του Μαρτίνς και τι περιμένει από τη διοίκηση. Στο Λιμάνι "τρέχουν" να κλείσουν το θέμα του επιθετικού ίσως και εντός της εβδομάδας, ενώ στόχος είναι να προλάβουν μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία, να έχουν έρθει ο μπακ και ο εξτρέμ που λείπουν.
 

Περισσότερα χρήματα ζητάει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, καθώς ναι μεν οι Ερυθρόλευκοι του προσφέρουν 2 εκατ. εξασφαλισμένα και 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους, αλλά αυτά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά!

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός δίνει ως μπόνους 1 εκατ. για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ προβλέπονται κι άλλα μπόνους χαμηλότερα (για παράδειγμα να βγει πρώτος σκόρερ κ.λπ.). Παρόλα αυτά ο Μαροκινός άσος θέλει περισσότερα χρήματα στο μπόνους και εκεί έχει κολλήσει το θέμα!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς από τον Ολυμπιακό αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι ναι μεν είναι πολλά τα λεφτά, αλλά θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι αυτό δείχνει τη θέλησή του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει ένα ταβάνι χρημάτων που μπορεί να δώσει (γιατί είναι στη μέση και η Εφορία), προκειμένου να υπάρχει και ισορροπία στα αποδυτήρια.

Πάντως είναι... ιδιαίτερη η επιθυμία του Μαροκινού να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που είχε, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει. Ο μάνατζέρ του θεωρεί ότι μπορεί να του βρει αυτό το συμβόλαιο στα Εμιράτα, αλλά και πάλι τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά.

Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς είναι εντολή του Πέδρο Μαρτίνς να έχει τουλάχιστον τον βασικό επιθετικό του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και, αν είναι εφικτό, να έχουν έρθει και εξτρέμ-δεξιός μπακ. Αλλά ο βασικός επιθετικός της ερχόμενης περιόδου θα γνωρίζουμε ποιος είναι, είτε ο Ελ Αραμπί είτε άλλος, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που αρχίζει η προετοιμασία...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Μοντεστό και όχι μόνο - "Έρχονται Ντε Σάνκτις και... Σαμπατίνι";

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags