Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βρήκε τον… νέο Άκπομ στην Ιταλία ο Μπότο - Φέρνει τον δικό του Μαρτίνς - Καλύτερος του Μπίσεσβαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 19:16:00

Βρήκε τον… νέο Άκπομ στην Ιταλία ο Μπότο - Φέρνει τον δικό του Μαρτίνς - Καλύτερος του Μπίσεσβαρ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε τον… νέο Άκπομ στην Ιταλία ο Μπότο - Φέρνει τον δικό του Μαρτίνς - Καλύτερος του Μπίσεσβαρ!

Ο παίκτης-ανακάλυψη, η επιστροφή από τα Εμιράτα και οι ανακοινώσεις! Στην Τούμπα δεν χάνουν καθόλου χρόνο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι προσθήκες παικτών. Ο Ζοσέ Μπότο έχει καταλήξει στους "εκλεκτούς" και μετά το "οκ" του Ραζβάν Λουτσέσκου τους φέρνει στην Ελλάδα.

Δύσκολη είναι η περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ για τον ΠΑΟΚ, αν και αξίζει στο 100% η προσπάθεια για να έρθει στην Ελλάδα. Γιατί δεν είναι μόνο ότι είναι στέλεχος της εθνικής Σενεγάλης που έκανε πράγματα και θαύματα στο τελευταίο Κόπα Άφρικα, αλλά και το γεγονός ότι έχει εμπειρίες στην καριέρα του, το κυριότερο, στα 27 του χρόνια είναι στην παραγωγικότερη ηλικία για έναν αθλητή!

Το ζήτημα είναι ότι από το περιβάλλον του βγαίνει προς τα έξω ότι ναι μεν δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την Κάλιαρι στη Serie Β, αλλά από την άλλη πλευρά θέλει να συνεχίσει σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κάτι που κάνει δύσκολη την κατάσταση για τον Δικέφαλο, αν και ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει εδώ και κάμποσο καιρό την περίπτωσή του. Πλην της επιθυμίας του ταλαντούχου επιθετικού για να παίξει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα, υπάρχει στη μέση και το... οικονομικό!

Γιατί το κασέ του Σενεγαλέζου άσου που παίζει τόσο ως φορ όσο και ως εξτρέμ στην Κάλιαρι είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ και για να έρθει στην Ελλάδα θα θέλει, τουλάχιστον, το ίδιο ποσό (αν όχι μεγαλύτερο). Οπότε η κατάσταση είναι σύνθετη και δύσκολη.

Θα μπορούσε να προχωρήσει το θέμα του Κεϊτά στον Δικέφαλο; Μα, φυσικά! Αλλά προς το τέλος του καλοκαιριού, αν τυχόν μέχρι τότε δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και η Κάλιαρι αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό και να καλύψει ένα μέρος από το συμβόλαιό του, με την προοπτική να τον έχει ξανά την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο στη Serie A.

Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να προκύψει κάτι καλό με τον 27χρονο άσο, που μπορεί να δώσει με την ίδια αξιοπιστία λύσεις σε άκρα και κοντά στην περιοχή...

Ανακοινώνει μεταγραφές, σούπερ ο… Μαρτίνς

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι με μεγάλα συμβόλαια οι Κουλιάτα και Σάστρε, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Νάσμπεργκ, όπως συνέβη σήμερα με τον Ράφα Σοάρες.

Ακόμα, κλεισμένος είναι ένας ακόμα νεαρός, ο μεσοεπιθετικός από τη β΄ ομάδα της Φαμαλικάο, Αντρέ Ρικάρντο, ενώ την Τρίτη ανακοινώθηκε η ανανέωση για ένα χρόνο της συμφωνίας με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια (για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τους Σβαμπ, Μπίσεσβαρ και Κρέσπο) και περιμένουμε για να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Κοτάρσκι - Που υπάρχει συμφωνία με παίκτη και Γκόριτσα.

Ο Μάρκο Ρέντε, της Χέρακλες, φαίνεται επίσης ότι βρίσκεται κοντά, καθώς αποτελεί ανακάλυψη του Μπότο, ενώ ο Φάμπιο Μαρτίνς έχει προταθεί, παίζει στα Εμιράτα και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και για να παίξει μπάλα. Είναι πολύ ποιοτικός, όπως και ο Μπίσεσβαρ, αλλά προφανώς σε πολύ καλύτερη ηλικία για τον ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εξτέμ στη λίστα Μπότο για ΠΑΟΚ - Θέλει να τελειώσει άμεσα και το θέμα στόπερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags