Facebook Pixel ΑΕΚ: Η πρώτη… χρυσή αποστολή Κουχάρσκι στην ΑΕΚ - Ποια η εντολή Μελισσανίδη - Σκάει μεγάλη συμφωνία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 17:32:00

Η πρώτη… χρυσή αποστολή Κουχάρσκι στην ΑΕΚ - Ποια η εντολή Μελισσανίδη - Σκάει μεγάλη συμφωνία!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη… χρυσή αποστολή Κουχάρσκι στην ΑΕΚ - Ποια η εντολή Μελισσανίδη - Σκάει μεγάλη συμφωνία!

Ο Πολωνός "τρέχει" συζητήσεις πολλών εκατομμυρίων για την Ένωση! Έχοντας πάρει το "οκ" από την διοίκηση και τον Ματίας Αλμέιδα, ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ψάχνει στην αγορά για παίκτες που θα ενδιαφέρουν τον σύλλογο, αλλά και για ομάδες που θα μπορούσαν να αγοράσουν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ή αυτούς που μπορούν να φέρουν κέρδος!

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι είναι ο εκλεκτός για να τρέξει τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Πολωνός προσελήφθη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα περισσότερα καθήκοντα αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης το φετινό καλοκαίρι.

Φυσικά εκτός από τις μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ, οι άνθρωποι της Ένωσης ενδιαφέρονται και για το ζήτημα των πωλήσεων, που είναι απαραίτητες προκειμένου ένας σύλλογος να ενισχυθεί, τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο διασυνδέσεων. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη συζήτηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Πολωνός υποστήριξε ότι μπορεί να φέρει χρήματα από παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Στον Δικέφαλο ελπίζουν πως ο Κουχάρσκι θα βρει τη νέα σεζόν στην ομάδα τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ωστόσο το ζήτημα του Πολωνού μέσου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αντιθέτως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο έτερος συμπατριώτης του Κουχάρσκι, ο Νταμιάν Σιμάνσκι, θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Κιτρινόμαυρων πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του Σιμάνσκι και τον εκτιμά δεόντως ως ποδοσφαιριστή.



Καλά ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν πως σε ιδιωτικές του συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας, ο Κουχάρσκι εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον Πολωνό διεθνή. τονίζοντας ότι μπορεί ακόμα και να αποτελέσει μία από τις πρώτες σημαντικές του πωλήσεις!

Τα δικαιώματα του Νταμιάν Σιμάνσκι αγοράστηκαν από την Ένωση αντί 1.300.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2020 (σ.σ. έπαιζε στην Ελλάδα ως δανεικός από τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς) και έκτοτε ο 26χρονος μέσος θεωρείται σημαντικό "γρανάζι" στην ομάδα, ελάχιστες φορές όμως έχει καταφέρει να επιδείξει σταθερότητα στην απόδοσή του για ικανό χρονικό διάστημα.

Η συνύπαρξή του με τον Κριχόβιακ στα πλέι οφ αποδείχθηκε ευεργετική, καθώς ο Σιμάνσκι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και σίγουρα ενδεχόμενη παραμονή του εκ των αρχηγών της Εθνική Πολωνίας θα βοηθήσει αγωνιστικά και τον συμπατριώτη του. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Κιτρινόμαυροι ελπίζουν πως ο Αλμέιδα θα βρει τα "κουμπιά" του Σιμάνσκι, ο οποίος πράγματι αποτελεί ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Η νέα σεζόν μάλιστα θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον διεθνή άσο, μιας και διεκδικεί θέση στην αποστολή της Πολωνίας για το Μουντιάλ. Και ως γνωστόν, μια καλή παρουσία σε τέτοια διοργάνωση μπορεί να "εκτοξεύσει" την αξία ενός ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεύτερη φορά ξύλο στην Μπάνια Λούκα για Βράνιες - Είχε σπάσει τα πλευρά μίας κοπέλας σε καυγά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags