Facebook Pixel Champions League: Aπίστευτο! Καταστράφηκαν οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τον τελικό του CL
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 23:19:00

Aπίστευτο! Καταστράφηκαν οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τον τελικό του CL

Sportdog Team
Aπίστευτο! Καταστράφηκαν οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τον τελικό του CL

Φοβερές αποκαλύψεις από τον διευθυντής διεθνών σχέσεων της γαλλικής ποδοσφαιρικής που παραδέχθηκε ότι χουν καταστραφεί όλες οι εικόνες από το κύκλο κύκλωμα τηλεόρασης του Σταντ ντε Φρανς κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.

Champions League: Πολλά ήταν τα λάθη στην διοργάνωση στον μεγάλο τελικό του Παρισιού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης της αναμέτρησης, με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Παρισιού, Ντιντιέ Λαλεμάν να αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα έγιναν, όμως το πιο σοκαριστικό ήρθε λίγο αργότερα.

Ο διευθυντής θεσμικών και διεθνών σχέσεων για λογαριασμό της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ερβάν Λε Πρέβοστ, μιλώντας στην Γερουσία αποκάλυψε ότι οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του Σταντ ντε Φρανς, κατά τη διάρκεια του τελικού δεν υπάρχουν.

"Οι εικόνες είναι διαθέσιμες για επτά ημέρες. Στη συνέχεια καταστρέφονται αυτόματα. Θα έπρεπε η δικαιοσύνη να παρέμβει και να ζητήσει να φυλαχθούν. Οι εικόνες είναι εξαιρετικά βίαιες", με τον Νταβίντ Ασουλίν, γερουσιαστή του Παρισιού, να μην κρύβει την οργή του που δεν έγινε η επίταξη:

"Αυτό που μόλις ειπώθηκε είναι πολύ σημαντικό και σοβαρό. Τα στοιχεία έχουν καταστραφεί από, τουλάχιστον, ανικανότητα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε επίτηδες. Είναι πολύ σοβαρό. Είναι πολύ σημαντική ευθύνη της δημόσιας αρχής".

"Η απαίτηση εικόνων προστασίας βίντεο είναι δικαστική απόφαση. Εναπόκειται στον εισαγγελέα να ζητήσει την επίταξη αυτών των εικόνων. Σε πρακτικό επίπεδο, οι εικόνες αντικαθίστανται από μόνες τους εντός της προθεσμίας που επιτρέπει ο νόμος. Εάν ο εισαγγελέας δεν προβεί σε επίταξη, οι εικόνες εξαφανίζονται", ήταν η απάντηση από τον πρόεδρο της νομικής επιτροπής της Γερουσίας, Φρανσουά-Νοέλ Μπουφέ, για το ποιος ήταν υπεύθυνος για να ζητήσει να κρατηθούν οι φωτογραφίες και οι ηχογραφήσεις από τον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags