Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνηση που θα συζητηθεί! Ο Δημάτος φέρνει «Γκουαρντιόλα»
| 2022-06-10 11:17:00

Κίνηση που θα συζητηθεί! Ο Δημάτος φέρνει «Γκουαρντιόλα» στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Κίνηση που θα συζητηθεί! Ο Δημάτος φέρνει «Γκουαρντιόλα» στην ΑΕΚ

Ο απερχόμενος διευθυντής Επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επανέρχεται στο προσκήνιο.

ΑΕΚ: Κίνηση που θα συζητηθεί! Ο Δημάτος φέρνει «Γκουαρντιόλα» - Ο απερχόμενος διευθυντής Επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ένα από τα «θύματα» της επιχείρησης «σκούπα» στην ΑΕΚ ήταν και ο διευθυντής Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Ανδρέας Δημάτος αποχώρησε μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού και τη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Καραλής, με τον Τάσο Τσατάλη να ενισχύει τη γραμμή επικοινωνιακής υποστήριξης του νέου σχήματος.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Δημάτου, ο απερχόμενος επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Επικοινωνίας γνωστοποίησε τη δωρεά του προς το μουσείο της ομάδας. Ο δημοσιογράφος δώρισε τέσσερις ιστορικές φανέλες, οι τρεις από την πρώτη του θητεία στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για δύο φανέλες συλλόγων που τέθηκαν αντιμέτωποι με την Ένωση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η εμφάνιση του Πέπε Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα και του Τρεζεκέ στη Μονακό και αυτή του Φερνάντο Νάβας. Η τέταρτη φανέλα είναι το Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάτου:

Και κάπως έτσι έφτασε η ώρα να ολοκληρώσω και τη δική μου δωρεά στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ. Η επιλογή, άλλωστε, μέσα από το... μπαούλο των αναμνήσεων και των ενθυμίων ζωής έχει γίνει προ καιρού από τον ίδιο τον υπεύθυνο του Μουσείου, Γεράσιμο Γασπαρινάτο και αφορά τις τέσσερις πιο σημαντικές φανέλες της προσωπικής μου συλλογής. Οι τρεις μάλιστα από την πρώτη μου θητεία στο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τη φανέλα του Πεπ Γκουαρντιόλα από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Νίκος Γκούμας» (15/2/2001), δοσμένη από το δικό του χέρι, τη φανέλα του Νταβίντ Τρεζεγκέ από το χέρι του αντιπροέδρου της Μονακό, μετά το ματς στο Πριγκιπάτο στις 9/12/1999, τη φανέλα του Φερνάντο Νάβας, τον οποίο... έγδυσα στα αποδυτήρια του BayArena, μετά το περίφημο 4-4 με τη Λεβερκούζεν (23/11/2000) και τη φανέλα του αγαπημένου Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από το πρόσφατο ματς με την Μπάγερν στο Αλιάνζ Αρίνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Του πιο σημαντικού ποδοσφαιριστή από πλευράς προσωπικότητας, νοοτροπίας και επαγγελματισμού, που έζησα όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός ΑΕΚ! Μια φανέλα που -αν δεν υπήρχε το Μουσείο της ΑΕΚ- δεν θα την παραχωρούσα ποτέ!

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ευχαριστήσω από καρδιάς τον παιδικό μου φίλο Gerasimos Gasparinatos για την απίστευτη εθελοντική δουλειά και αφοσίωση στο πρότζεκτ του Μουσείου και είμαι σίγουρος ότι δεν μου κρατάει... κακία που τον έμπλεξα σε αυτή την όμορφη περιπέτεια, αφού αποτελούσε και αποτελεί δική του επιθυμία. Εγώ την πόρτα άνοιξα στον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση... Η προσφορά του Γεράσιμου και της ομάδας του, όχι μόνο σε δουλειά και χρόνο, αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας! Δεν είναι δουλειά μου να πω περισσότερα. Aπλά υπερήφανος!

Ευχαριστώ και τον πολύ καλό φίλο και συνάδελφο Yiannis Bilios που συνεχίζει την προσπάθεια, χωρίς να με έχει καθόλου ανάγκη!

Και βεβαίως τώρα που βρίσκομαι εκτός μπορώ, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, να εγγυηθώ, με βάση τη δουλειά που έχει προηγηθεί και εξελίσσεται, ότι σε λίγο καιρό η ΑΕΚ θα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα αισθητικά και πληρέστερα ιστορικά Μουσεία ποδοσφαιρικής ομάδας σε ολόκληρο τον πλανήτη!

????⚫️Να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό!

Αξίζει, όσο τίποτα άλλο, η προσμονή για αυτό που θα δείτε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags