Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Σκάει μεγάλη μεταγραφή για Μπακασέτα - "Καραμπόλα" με Ιταλία και... εκατομμύρια στον Ολυμπιακό!
| 2022-06-12 18:40:00

Σκάει μεγάλη μεταγραφή για Μπακασέτα - "Καραμπόλα" με Ιταλία και... εκατομμύρια στον Ολυμπιακό!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σκάει μεγάλη μεταγραφή για Μπακασέτα - "Καραμπόλα" με Ιταλία και... εκατομμύρια στον Ολυμπιακό!

Το... άλμα για τον Έλληνα επιθετικό και η σύνδεση με τους Πειραιώτες! Η επίδειξη δύναμης στο Nations League κάνει τον συμπατριώτη μας το πιο καυτό όνομα της μεταγραφικής περιόδου. Πότε έχει σκοράρει ξανά σε τρία επίσημα ματς.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχτηκε πρωταγωνιστής στο ιδανικό ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League και στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια μέχρι τώρα του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης εναντίον της Βορείου Ιρλανδίας και έδωσε τη νίκη στη «γαλανόλευκη» με 1-0 μέσα στο Μπέλφαστ, το ίδιο σκορ με το οποίο επιβλήθηκε η εθνική ομάδα εναντίον του Κοσόβου, μέσα στην Πρίστινα και πάλι με τέρμα του ποδοσφαιριστή της Τράμπζονσπορ. Το φλογοβόλο του δεν σίγησε ούτε εντός έδρας, στο πρώτο ματς που η Ελλάδα χρησιμοποίησε το «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ο Τάσος χτύπησε ξανά, ανοίγοντας το σκορ, άρα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη της Εθνικής Ελλάδας. Μόνο που αυτήν τη φορά, εκτός ότι επιβεβαίωσε, ότι μπορεί να σκοράρει από οποιοδήποτε σημείο, σέρβιρε το 2-0 για τον Παυλίδη και σημείωσε και μία ασίστ στο βιογραφικό του.

Θα μπορούσε να την ψωνίσει. Τρία γκολ σε τρία ματς; Και όμως το έχει ξανακάνει! Που σημαίνει, ότι διαχειρίστηκε κρατώντας κάτω τη μπάλα. Τον Νοέμβριο του 2020, λίγο πριν φύγει από την Αλάνιασπορ.

Έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στις αναμετρήσεις με την Κασίμπασα, την Ερζερούμσπορ και την Άνκαρακουτσου. Πηγαίνει στην Τράμπζονσπορ τέλη Γενάρη του 2021 με την ομάδα της Τραπεζούντας που είχε πασιφανές πρόβλημα στο γκολ εκείνη την εποχή. Γι'αυτό άλλωστε και έσκασε 3 εκατ.Ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο συμπατριώτης μας τους δικαιώνει με το «hos geldin», το καλωσήρθες, και σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδι, γκολ τα οποία αποδείχτηκαν καθοριστικά αφού οι μπορντό-μαβί έφυγαν νικητές με Ντενιζλίσπορ, Μαλάτιασπορ και Γκαζιάντεπ και οι οπαδοί του έδωσαν τον τίτλο του "κλειδαρά".

Το έκανε και στην Εθνική του Πογέτ, η οποία αρχίζει να βρίσκει λύσεις στο γκολ με τον παίκτη που ξεκλειδώνει όλες τις άμυνες. Με την Κύπρο ο «Μπάκα» έφτιαξε και γκολ που σημαίνει, ότι αναδείχτηκε και εκτελεστής και δημιουργός. Φτιάχνει τον μύθο του σιγά σιγά και δίνει απαντήσεις. Σε όσους τον αμφισβήτησαν.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό! Ο Τάσος Μπακασέτας απολαμβάνει να τα δίνει όλα για την ομάδα. Και να «φτιάχνει» και τους συμπαίκτες του.« Όταν μπαίνουν πιο πολλά γκολ είναι και πιο ωραίο για τον κόσμο», είπε και ο ίδιος ευχαριστώντας τους Έλληνςς που βρέθηκαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ και προέτρεψε στο ματς με το Κόσοβο η παρουσία του να εξίσου δυναμική.

«Έμεινε ένα παιχνίδι και μετά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις διακοπές μας» ανέφερε επίσης. Εκτός από διακοπές, στο νου του ο Μπακασέτας θα έχει και τις μεταγραφές.

Ήδη στην Τουρκία η «Fanatik» επικαλούμενη ελληνικές πηγές, αναφέρει, ότι η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη προσφορά στον γκολτζή της Τράμπζονσπορ. Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας αναφέρει, ότι ο Μπακασέτας, ο οποίος «έκανε επίδειξη στο Nations League», έχει ρήτρα αποδέσμευσης 12 εκατ.Ευρώ. Όπως λένε οι Τούρκοι, η Τράμπζονσπορ θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό της τάξεως των 8-9 εκατομμυρίων ευρώ και ήδη υπάρχει ενδιαφερόμενος από την Ιταλία (εκτός της Φιορεντίνας) όπως σας ενημέρωσε πρόσφατα και το Sportdog.gr!

Και αναρωτιόμαστε, αν γίνει η μετακίνηση Μπακασέτα στη Φιορεντίνα ή σε άλλη ιταλική ομάδα, μήπως έτσι θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος για Μασούρα; Ίδωμεν! Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορεί οι εξελίξεις να επαναφέρουν Ολυμπιακό και Τράμπζονσπορ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το σίγουρο είναι, ότι τόσο ο Τάσος όσο και ο Γιώργος είναι από οι πιο "καυτές" ελληνικές περιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με απόφαση Μαρινάκη - Πωλήσεις 30 εκατομμυρίων - Φορτούνης και επτά παίκτες στην έξοδο!

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags