Facebook Pixel Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" στη Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Ποια ομάδα του δίνει 12 εκατ. ετησίως
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-12 16:48:00

Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" στη Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Ποια ομάδα του δίνει 12 εκατ. ετησίως

Sportdog Team
Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" στη Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Ποια ομάδα του δίνει 12 εκατ. ετησίως

Ο Πολωνός σούπερ σταρ θέλει να φύγει από τη Μπάγερν Μονάχου και η μάχη για την υπογραφή του έχει "φουντώσει" μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τις τελευταίες ώρες, αναπτύσσεται έντονη φημολογία, σχετικά με το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός, κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη την τελευταία διετία, θέλει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα. 

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «RMC Sport», η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει ήδη αρνηθεί μια προσφορά 32 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα και όπως επισημαίνει η ισπανική εφημερίδα «Sport», αναμένεται νέα πρόταση κοντά στα 40 εκ. ευρώ που είναι οι απαιτήσεις των Βαυαρών.

Ενα ποσό, που δεν αποτελεί... πρόβλημα για τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επίσης και τα περίπου 12 εκ. ευρώ που θα παίρνει ο «Λέβα» από την Μπαρτσελόνα. Μένει πλέον, να εξακριβωθεί -και προφανώς αυτό θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες ή εβδομάδες- αφ΄ ενός εάν η Μπάγερν θα αποφασίσει να παραχωρήσει τον 34χρονο άσο και αφ' ετέρου, ποιά θα είναι η επιλογή του έμπειρου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με απόφαση Μαρινάκη - Πωλήσεις 30 εκατομμυρίων - Φορτούνης και επτά παίκτες στην έξοδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags