Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Χαρίζει" στον Άρη παίκτη 3 εκατ. για τον Καμαρά - Διεθνής Άγγλος για την επίθεση του Ολυμπιακού (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 10:00:00

"Χαρίζει" στον Άρη παίκτη 3 εκατ. για Καμαρά - Άγγλος διεθνής για Ολυμπιακό, βρήκε... κανόνι! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαρίζει" στον Άρη παίκτη 3 εκατ. για Καμαρά - Άγγλος διεθνής για Ολυμπιακό, βρήκε... κανόνι! (Vid)

Ο Μαρτίνς... θυσιάζει έναν αγαπημένο του παίκτη για τον Αμπουμπακάρ! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών που μπορεί να αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα για να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή από τον Άρη και ποιο είναι το νέο όνομα στην ερυθρόλευκη λίστα.

Εξελίξεις υπάρχουν στον Άρη μετά την απόφαση νέας παράτασης από το CAS, για την απόφαση της υπόθεσης Ντουρμισάι, μιας και αυτό δίνει τη δυνατότητα μέχρι τις 8 Ιούλιου στους Κίτρινους να κάνουν κανονικά μεταγραφές. Φυσικά λύνει τα… χέρια τόσο του Χερμάν Μπούργκος όσο και στον Θοδωρή Καρυπίδη να προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης, όπως οι παίκτες που έχουν επιλέξει οι δύο άνδρες από την Ατλέτικο στο πρόσφατο ταξίδι στην Μαδρίτη, ενώ παράλληλα υπάρχει και χρόνος για πωλήσεις παικτών που θα γεμίσει με χρήματα τα ταμεία του συλλόγου.

Σε αυτό το κομμάτι έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες περί μετακίνησης του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό, με την ρήτρα του Μαυριτανού να είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportdog.gr δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει η ομάδα του Πειραιά, όπως και καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Από την πλευρά τους οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πάρει επίσημη θέση για τις συγκεκριμένες φήμες, με αυτό που ακούγεται πάντως έντονα να είναι πως ο ποδοσφαιριστής καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση των πρωταθλητών, όμως σίγουρα τα ποσά που ακούγονται είναι εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά δεδομένα.

Φυσικά δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη ακόμα και μια πιθανή… ανταλλαγή που μπορεί να συμβεί, συν κάποια χρήματα. Ιδανική περίπτωση για τους Κίτρινους θα ήταν ο Αχμέντ Χασάν που επέστρεψε από μια πολύ καλή χρονιά στην Κόνιασπορ, μιας και το ζήτημα στην επίθεση της ομάδας είναι εμφανέστατο και μάλιστα δημιούργησε μεγάλο προβληματισμό την περασμένη χρονιά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αιγύπτιος φορ έχει δείξει πολλές φορές την έφεσή του στο σκοράρισμα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό έχοντας δώσει πολλές λύσεις τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν στην Τουρκία ο Χασάν μέτρησε σε 32 παρουσίες του σε όλες τις διοργανώσεις 11 τέρματα και 4 ασίστ, ενώ με τους Ερυθρόλευκους σε 95 συμμετοχές έχει 38 τέρματα και 7 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η χρηματιστηριακή αξία του 29χρονου, αυτή τη στιγμή, είναι στα 3 εκατομμύρια, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως είτε πρόκειται να πωληθεί ή να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές μιας και σε έξι μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του με όποια ομάδα θέλει με τους Πειραιώτες να μην βγάζουν κέρδος από μια μετακίνηση.

Εστέβες και Λόντερ από Πόρτο για Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή πάντως νέα δεδομένα έρχονται από την Πορτογαλία σχετικά με τις κινήσεις που θέλουν οι Ερυθρόλευκοι να κάνουν στην μεταγραφική περίοδο και μάλιστα φαίνεται ότι από την Πόρτο Β’ δεν είναι μοναδικός στόχος ο Εστέβες, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ψηλά στην λίστα των Πειραιωτών είναι και ο 21 ετών επιθετικός Ντάνι Λόντερ που και αυτός αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα των Δράκων. Ο διεθνής Βρετανός, με συμμετοχές με όλες τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, που έχει καταγωγή από το Καμερούν έχει αυτή τη στιγμή χρηματιστηριακή αξία στα 950.000 ευρώ και το συμβόλαιό του με την Πόρτο λήγει το 2025, όμως ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής. Ο νεαρός φορ, που είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρέντινγκ, είναι στο Οπόρτο από το 2020 και μέχρι σήμερα με την δεύτερη ομάδα των Δράκων έχει 63 συμμετοχές με 22 γκολ και πέντε ασίστ.

Την ίδια στιγμή όμως στην Πόρτο μετράει μόλις δύο παρουσίες και μάλιστα τη φετινή χρονιά, όπου έπαιξε για 30 λεπτά με την Ρίο Άβε στο Λιγκ Καπ, και άλλη μια στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Μποαβίστα, που στα 6 λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να πετύχει και ένα τέρμα. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προοπτική του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν δεν έρθει σαν βασικό φορ και μένει να δούμε κατά πόσο θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με απόφαση Μαρινάκη - Πωλήσεις 30 εκατομμυρίων - Φορτούνης και επτά παίκτες στην έξοδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags