Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Κλείνει σούπερ deal για Σεμέδο - "Αυτή είναι η προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 12:30:00

Κλείνει σούπερ deal για Σεμέδο - "Αυτή είναι η προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς"!

του Γιώργου Κτενά
Κλείνει σούπερ deal για Σεμέδο - "Αυτή είναι η προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς"!

Ο προπονητής που τον ζήτησε και τα χρήματα που θα φέρει στο Λιμάνι! Ποια είναι η μεγάλη ομάδα που ετοιμάζει πρόταση για τον Πορτογάλο αμυντικό, η σχέση του με τον κόουτς και το μπάτζετ που θα ανέβει ενόψει μεταγραφών και... τίτλου.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ συνδέθηκε με την Φενερμπαχτσέ, μετά από τη συμφωνία του Ζοσέ Ζεσούς με την τον τουρκικό σύλλογο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον αμυντικό των Πειραιωτών.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Κούλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι μπορεί να φέρει για τον ολυμπιακό αυτή η υπόθεση.

"Θα κάνουν μεταγραφές στο Ζεσούς - Αύξηση στο μπάτζετ - Φέρνει Πορτογάλους"

"Ο Ζεσούς είναι ο νέος προπονητής και θα του κάνουν όποιες μεταγραφές ζητήσει. Με την κίνηση να φέρει τον Ζεσούς στην ομάδα, σημαίνει ότι πηγαίνει για πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, άρα θα πάρει και αντίστοιχους παίκτες. Και ο ίδιος, άλλωστε, είπε ότι θα ενισχυθεί η Φενέρ και, λογικά, ως Πορτογάλος θα πάρει παίκτες που γνωρίζει από την πατρίδα του", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Πόσα χρήματα μπορεί να δώσει η Φενέρ για να αποκτήσει στόπερ;

"Είχε δώσει για τον Σαλάι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Απόλλωνα, στην Κύπρο. Αυτό είναι ένας ενδεικτικό ποσό. Αλλά θα κάνει αύξηση του μπάτζετ φέτος, γιατί υπάρχει γκρίνια που δεν έxει πάρει τίτλους τα τελευταία 7 χρόνια".

"11αδάτος στη Φενέρ - 3,5 εκατ. για Σεμέδο - Δεν καίγεται ο Μαρτίνς να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό"

Μπορεί να είναι χρήσιμος στο παιχνίδι της τουρκικής ομάδας ο Σεμέδο;

"Φυσικά και έχει θέση. Με τον Ζεσούς, άλλωστε, αναμένεται να παίξει και με τριάδα στην άμυνα, άρα δεδομένα χρειάζεται κι άλλος αμυντικός. Ο Σαλάι, μάλιστα, ίσως φύγει, όπως και ένας ακόμα σέντερ μπακ της Φενέρ. Άρα έτσι κι αλλιώς θα ψάξει για έναν στόπερ ή ακόμα και δύο". 

Ο Ολυμπιακός ζητούσε από την Πόρτο 5,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, λογικά με το ίδιο ποσό θα τον κοστολογήσει και για την Φενέρ. Μπορεί να φτάσει σε αυτό το ποσό η τουρκική ομάδα;

"Θεωρώ ότι με μπόνους μπορεί να τα φτάσει, αλλά για στόπερ είναι δύσκολο να κάνει τέτοια υπέρβαση με απευθείας ποσό. Υπέρβαση θα κάνει για τον επιθετικό, για παράδειγμα. Θεωρώ ότι ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους που θα προσεγγίζουν το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός, μπορούν να τα δώσουν".

Τέλος, θέλω να μου πεις τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να κάνει με την περίπτωση του Σεμέδο ο Ολυμπιακός;

"Είχε μείνει εκτός λόγω ντεφορμαρίσματος, αρχικά, και μετά επειδή είχε ξανά μπλεξίματα με τον νόμο. Άρα και επειδή ήταν ντεφορμέ και λόγω συμπεριφοράς. Δε νομίζω ότι θα μείνει, μπορεί να κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό βέβαια, αλλά και ο Μαρτίνς δεν θεωρώ ότι καίγεται για να τον κρατήσει. Θεωρώ ότι αν πάρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, είναι καλό deal".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρίζει" στον Άρη παίκτη 3 εκατ. για Καμαρά - Άγγλος διεθνής για Ολυμπιακό, βρήκε... κανόνι! (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags