Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμαίν: Επίσημη κρούση Παρί στο Λιμάνι για το επόμενο wonderkid της Ελλάδας - "Απάντησε" άμεσα ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 17:06:00

Kρούση από Παρί στο Λιμάνι για το επόμενο wonderkid της Ελλάδας - "Απάντησε" άμεσα ο Ολυμπιακός!

Οι Μιχείες
Kρούση από Παρί στο Λιμάνι για το επόμενο wonderkid της Ελλάδας - "Απάντησε" άμεσα ο Ολυμπιακός!

Το... έγκλημα της ΑΕΚ, ο "Ελληνας Ρεδόνδο" και τα δοκιμαστικά. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr την κρούση των Παριζιάνων στον νεαρό Χρήστο Εφραίμ Δαρβίρα, το χαρτί που έστειλαν ήδη στο Λιμάνι για να μην έχουν μπλεξίματα με την ΦΙΦΑ και θυμίζει πώς κατέληξε από την Ένωση στους Πειραιώτες και τα όσα είχε πει για αυτόν ο τσιφ σκάουτ της Ακαδημίας της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Το επόμενο wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου η στήλη φρόντισε τους προηγούμενους μήνες να σας το... συστήσει/αποκαλύψει. Και ομιλώ βεβαίως, βεβαίως για τον Χρήστο Εφραίμ Δαρβίρα! Τον γεννημένο μόλις το 2007 μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που πρόσφατα σήκωσε στο Αγρίνιο - ως πρωταγωνιστής μάλιστα - την πρώτη του κούπα, όντας πρωταθλητής με την Κ15 των "ερυθρόλευκων", στο πρωτάθλημα της Super League!

Μια γρήγορη αναφορά για το... σύντομο ποδοσφαιρικό του παρελθόν, για όσους δεν γνωρίζουν τον χαβιαρωμένο super talent, για τον οποίο ο τσιφ σκάουτ της Ακαδημίας της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πει πως μπορεί να γίνει ο "Ελληνας Ρεδόνδο" (αν και...αριστεροπόδαρος)... 

Ο Δαρβίρας ,λοιπόν, ήταν προιόν της Ακαδημίας της ΑΕΚ αλλά ένα... τραγικό λάθος με το δελτίο που δεν του έβγαλαν, σε συνδυασμό με το σκάουτινγκ του Γιώργου Κοκκολάκη και την αποφασιστικότητα/διαπραγματευτική ικανότητα του τότε διευθυντή της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας, Αντώνη Πίκουλα, τον...έστειλαν στου Ρεντη! Θα μπορούσε να είχε μπει και τίτλος ... "η αρπαγή του ταλαντούχου Δαρβίρα απο τον Ολυμπιακό"!

Πάμε τώρα στα φρέσκια κουλουρια και σε μια αποκλειστική πληροφορία που παραπέμπει σε... μπομπίτσα! Η Παρί Σεν Ζερμέν όχι απλά "ζαχαρώνει" αλλά έκανε ήδη κίνηση για την απόκτηση του Χρήστου Εφραίμ Δαρβίρα, παρότι δεν έχει κλείσει τα 16 του χρόνια!! Mε τον Ολυμπιακό όμως, να... προλαβαίνει και να υπογράφει εσπευσμένα (τον Απρίλιο) επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δαρβίρα!!

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή, οι Παριζιάνοι είχαν ήδη περάσει απο... ακτίνες τον νεαρό "ερυθρόλευκο" για να δουν - βάσει στοιχείων - αν διαθετει την προοπτική να γίνει αθλητής υψηλού επιπέδου. Κι απο την στιγμή που όλα τα αποτελέσματα/"μετρήσεις" συνηγόρησαν, έχουν στείλει επίσημο χαρτί στον Ολυμπιακό και ζητάνε την άδεια του (βλέπετε είναι κάτω απο 16, δεν θέλουν μπλεξίματα με την ΦΙΦΑ) ώστε να πάει ο Δαρβίρας στο Παρίσι να τον περάσουν δοκιμαστικά και να συζητήσουν μαζί του (και με την οικογενειά του). 

Το θέμα των τροφείων αλλά και οτι παραπάνω χρειαστεί οικονομικά δεν αποτελεί πρόβλημα για τους Παριζιάνους. Απο την άλλη βέβαια ο Ολυμπιακός θεωρεί πολύ μεγάλο πρότζεκτ τον Δαρβίρα, δρομολόγησε ήδη το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ δεν είναι κλάμπ που χάνει ταλέντα, ακόμη κι αν... απέναντι υπάρχει κοτζάμ Παρί.  Και τεχνογνωσία διαθέτουν και χρήματα και τις ... άκρες στις διάφορες πιάτσες για να ενημερώνονται.

Θυμίζω πως οι Πρωταθλητες Ελλάδας μπορούν πλέον και  προσελκύουν ταλέντα απο top ευρωπαικά κλάμπ, όπως συνέβη με τον Φατινγκά (απο την ΠΣΖ) και όχι μόνο!Κατά συνέπεια αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δαρβίρα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρίζει" στον Άρη παίκτη 3 εκατ. για Καμαρά - Άγγλος διεθνής για Ολυμπιακό, βρήκε... κανόνι! (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags