Γιάσμιν Κούρτιτς: Μεγάλη ένταση είχε ο αγώνας της Σλοβενίας με την Σερβία (2-2) για το Nations League, κάτι συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του.

Ο Γιάσμικο Κούρτιτς… ξέφυγε με μια χειρονομία και ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο για τη Σερβία και έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, προσπάθησε να τον “μαζέψει”.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ έπιασε τα γεννητικά του όργανα, σε μία χειρονομία με άγνωστο αποδέκτη στην εξέδρα. Μια μέρα μετά, ο 33χρονος μέσος με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως η χειρονομία του δεν πήγαινε προς τους Σέρβους φιλάθλους, αλλά σε μια μερίδα Σλοβένων δημοσιογράφων.

Πιο χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε: “Η χειρονομία μου δεν απευθυνόταν στους παίκτες και τους οπαδούς της Σερβίας, αλλά σε δημοσιογράφους από τη Σλοβενία, που έγραψαν σε πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας για «παίκτες χωρίς αρχ@@@α ».

Σέβομαι τους φιλάθλους από τη Σερβία, δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους παίκτες, έχω παίξει με πολλούς και είναι φίλοι μου. Η χειρονομία μου παρερμηνεύτηκε”