Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτός είναι ο κίνδυνος με Μακάμπι - Τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ γιατί... - Να πάρει φορ ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-15 18:59:00

"Ο κίνδυνος με Μακάμπι - Τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ γιατί... - Να πάρει φορ ο Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Ο κίνδυνος με Μακάμπι - Τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ γιατί... - Να πάρει φορ ο Μαρτίνς"

Έλληνας ποδοσφαιριστής "ακτινογραφεί" την αντίπαλο των Πειραιωτών! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας εμπειρία από το πρωτάθλημα Ισραήλ σχολιάζει στο Sportdog.gr την κλήρωση των Ερυθρολεύκων. Ποιους πρέπει να προσέξει και τι θα γίνει στο Φάληρο;

Τη Μακάμπι Χάιφα θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στον δρόμο του, στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, παλιό άσο των Πειραιωτών, που είχε θητεία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και παρακολουθεί ακόμα τις εξελίξεις, για να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την προσεχή αντίπαλο των Ερυθρόλευκων.

"Μεγάλο μέγεθος ο Ολυμπιακός - Θα περάσει τη Μακάμπι - Να πάρει επιθετικό και χαφ"

"Έχουν καλή ομάδα, είναι οικονομικά καλά, είναι ιστορική ομάδα του Ισραήλ η Χάιφα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά είναι μεγάλο μέγεθος - Θα δυσκολευτεί αλλά θα περάσει στην επόμενη φάση", ανέφερε αρχικά ο Γ. Παπαδόπουλος στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Με τις κατάλληλες προσθήκες που θα κάνει ο Ολυμπιακός, για να δημιουργήσει καλύτερη ομάδα, θα κάνει το βήμα παραπάνω. Για παράδειγμα στην επίθεση χρειάζεται παίκτη, ακόμα κι αν μείνει ο Ελ Αραμπί, αλλά και στο κεντρο θέλει ενίσχυση".

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ίδιο προπονητή και κοινό κορμό τα τελευταία χρόνια, πόσο σημαντικό είναι σε καλοκαιρινά προκριματικά;

"Σίγουρα είναι θετική η παρουσία του Μαρτίνς αλλά και ο κορμός, συν κάποιοι που θα προσθέσουν ποιότητα. Ο Μαρτίνς ξέρει την ομάδα του, ξέρει τους παίκτες καλά. Το κακό είναι ότι παίζουν πολύ νωρίς. Αλλά στο τέλος δεν θα έχει πρόβλημα, δεν είναι φόβητρο η Μακάμπι Χάιφα, απλώς δεν είναι και εύκολη ομάδα".

"Αυτούς να προσέξει ο Ολυμπιακός - Καυτή έδρα αλλά ξέρει από Καραϊσκάκη - Να πάει τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ"

Τι άλλο έχει ενδιαφέρον να πούμε για τη Μακάμπι;

"Έχει προπονητή τον Μπαράκ Μπακχάρ, της Μπερ Σεβά όταν είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό, είναι καλός, νέος και εξελίξιμος. Έχει ένα καλό επιθετικό, τον Ντιν Ντέιβιντ, που φέτος πέτυχε πολλά γκολ και ακόμα έναν-δύο επικίνδυνους παίκτες: Τον κυνηγό Τσιμποτά (που τον είχα συμπαίκτη) και τον εξτρέμ Ομέρ Ατζιλί".

Η έδρα της και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί, πώς είναι;

"Έχουν καινούργιο γήπεδο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κάνουν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοια προβλήματα - Δεν μπορεί να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα σε μια έδρα η ομάδα που παίζει στο Καραϊσκάκη".

Τέλος, πες μου τι άλλο θεωρείς ότι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

"Οι θερμοκρασίες είναι διαφορετικές και η υγρασία είναι μεγάλος παράγοντας στο ποδόσφαιρο - Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πάει δύο-τρεις μέρες πριν από τον αγώνα στο Ισραήλ, για να συνηθίσουν λίγο το κλιμα εκεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… εφιάλτης του Ολυμπιακού επιστρέφει - Ομάδα 16 εκατομμυρίων τον "απειλεί" για την Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags