Facebook Pixel Ανακοίνωσε ηχηρή αποχώρηση ο Ολυμπιακός - Εξελίξεις και με Καραπαπά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-15 20:21:00

Ανακοίνωσε ηχηρή αποχώρηση ο Ολυμπιακός - Εξελίξεις και με Καραπαπά!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε ηχηρή αποχώρηση ο Ολυμπιακός - Εξελίξεις και με Καραπαπά!

Οι ανακατάξεις που είχαν προαναγγελθεί εδώ και καιρό στο στρατόπεδο των πρωταθλητών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. "Έσκασε" νέα επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Λίνας Σουλούκου από το θέση της Γενικής Διευθύντριας, με τον Κώστα Καραπαπά να την διαδέχεται στο εν λόγω πόστο.

Η ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την κ. Λίνα Σουλούκου από τις 30/6. Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).

Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο κίνδυνος με Μακάμπι - Τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ γιατί... - Να πάρει φορ ο Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags