Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κάνει την έκπληξη ο Μαρινάκης - Κονέ με Γαλλία και... νέος Μοντεστό - Υπέγραψε κορυφαίο όνομα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-17 18:05:00

Κάνει την έκπληξη ο Μαρινάκης - Κονέ με Γαλλία και... νέος Μοντεστό - Υπέγραψε κορυφαίο όνομα

του Παναγιώτη Νικολάου
Κάνει την έκπληξη ο Μαρινάκης - Κονέ με Γαλλία και... νέος Μοντεστό - Υπέγραψε κορυφαίο όνομα

"Ριζώνει" στο Λιμάνι και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Ο Φρανσουά Μοντεστό αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες διατηρούν τα κονέ με τη γαλλική αγορά, ενεργοποιώντας ένα νέο "όπλο".
 

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες υπέγραψε για ακόμα έναν χρόνο ο Γάλλος άσος και, όπως είναι φυσικό, έδωσε χαρά τόσο στους οπαδούς της ομάδας όσο και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Γιατί μπορεί να τα χρόνια να έχουν περάσει και ο Ματιέ να μην είναι σε θέση να παίξει πολλά διαδοχικά 90λεπτα, παρόλα αυτά παραμένει ένας από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος, με στόφα, εμπειρία, επιβλητική παρουσία σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.

Έχει, όμως, μια ακόμα σημαντική παράμετρο η ανανέωση στο συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, καθώς από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα! Δηλαδή να αγοράσει σπίτι και να "στήσει" τη ζωή του στη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια!



Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός προφανώς θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι του 2023 που λήγει το νέο του συμβόλαιο, προφανώς από άλλο πόστο!

Σε μια εποχή, μάλιστα, που από την ομάδα αποχώρησε ο Φρανσουά Μοντεστό, που γνώριζε απέξω και ανακατωτά τη γαλλική αγορά (όπως και ο Καρεμπέ), ο Ματιέ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος ώστε να συνεχιστεί το αλισβερίσι που υπάρχει με τις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας και είναι πολύ επικερδές για τους Πειραιώτες.

Μπορεί να γίνει νέος Μοντεστό; Αυτό είναι άλλη κουβέντα, γιατί ο Κορσικανός πραγματικά απέδειξε ότι έχει ταλέντο και είναι ικανός, "κόβει" το μάτι του, για να φέρει στην ομάδα παίκτες που πολλαπλασίαζαν την αξία τους. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το γαλλικό σχέδιο θα συνεχιστεί κανονικά στο Λιμάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Στρακόσια μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πίεση" από Σίλβα - Στο... κόλπο η Τσέλσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags