Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό - Σιγά μην τον έχανε - Ο μεγάλος στόχος για Νότιγχαμ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-19 10:00:00

"Το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό - Σιγά μην τον έχανε - Ο μεγάλος στόχος για Νότιγχαμ"

του Γιώργου Κτενά
"Το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό - Σιγά μην τον έχανε - Ο μεγάλος στόχος για Νότιγχαμ"

Για ποιον τα... έσκασε χοντρά και η συνάντηση με Φορτούνη και Μαρτίνς. Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, για την ευρωπαϊκή κλήρωση και για τα όσα θέλει να πετύχει ο ιδιοκτήτης του και στην Αγγλία.

Ολυμπιακός: Την επικαιρότητα των Πειραιτών, με την ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και την κλήρωση με τη Μακάμπι Χάιφα, σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας.

Τι είπε για τον Μαροκινό άσο και το μεγάλο συμβόλαιο που πήρε; Τι πιστεύει για τον Φορτούνη και από πού περιμένει να βγάλει παίκτες ο Ολυμπιακός; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Τον καλύτερό του εαυτό ο Ελ Αραμπί - Ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό - Το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης"

"Είναι δυνατόν να μην κλείσει αυτόν τον παίκτη ο Μαρινάκης, που έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό όσα χρόνια είναι εδώ; Όποιον θέλει να τον κρατήσει ο Μαρινάκης, έχει αποδείξει ότι πληρώνει και τον κρατάει", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και πρόσθεσε για το τεράστιο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο σύλλογος:

"Πόσες φορες ο παίκτης αυτός έχει ξελασπώσει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και την Ελλάδα; Τα λεφτά τα έχει φέρει πίσω, αλλά ο Μαρινάκης βάζει το χέρι στην τσέπη χρόνια τώρα στον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο ο Ελ Αραμπί. Να παρακαλάει ο κόσμος να μείνει χρόνια στον Ολυμπιακό".

"Παράδειγμα οι Αραμπί-Βαλμπουενά - Θα το λύσουν Μαρινάκης-Μαρτίνς-Φορτούνης"

Είναι ο καλύτερος ξένος επιθετικός, που έπαιξε μέσα στο κουτί και όχι επιθετικός τύπου Τζιοβάνι, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό;

'Έχουν περάσει πολλοί καλοί παίκτες, αλλά όταν έχεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα 35-36, όπως και ο Βαλμπουενά, που κάνουν χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο, πρέπει να τα δουν και οι πιο μικροί ηλικιακά για να παραδειγματιστούν. Δεν έχει αφήσει κανέναν που έχει προσφέρει χωρίς να τον επιβραβεύσει ο Μαρινάκης. Ας μην ξεχνάμε ότι είχε ανανεώσει ο Φορτούνης όταν είχε πάθει χιαστό".

Ο Φορτούνης, βέβαια, φαίνεται ότι δεν θα είναι στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.

"Δεν το ξέρω αυτό, είναι κάτι που θα το λύσουν οι τρεις τους: Μαρινάκης, Μαρτίνς και Φορτούνης".

"Αυτόν είναι ο στόχος τού Μαρινάκη για Νότιγχαμ - Εκεί ρίχνει λεφτά - Περνάει τη Μακάμπι"

Πιστεύετε ότι τώρα που ήρθε η άνοδος για τη Νότιγχαμ μπορεί ο αγγλικός σύλλογος να χρειάζεται περισσότερο από τον χρόνο του Μαρινάκη;

"Τη Νότιγχαμ την είχε πάρει πριν από χρόνια και είχε βάλει έναν στόχο, να την ανεβασει στην Πρεμιερ Λιγκ. Αν δεν γίνουν οι στόχοι όπως θέλει, δεν αφήνει τίποτα στη μέση ο Μαρινάκης. Τώρα εχει βάλει στο νου του να βγάλει τη Νότιγχαμ στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Είναι πεισματάρης και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν το αφήνει. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό: Πόσα πρωταθλήματα έχει τάξει; θα τα πάρει όλα! Με την ευκαιρία θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, ως παλαίμαχοι, για όσα μας έχει προσφέρει και που είναι διαρκώς δίπλα μας".

Και στις ακαδημίες, πάντως, έχει επενδύσει πολύ ο Ολυμπιακός

"Και στις ακαδημίες βάζει αρκετά χρήματα ο πρόεδρος, για να δουλεύουν όλοι πιο ευχάριστα. Ο Ολυμπιακός θα βγάλει αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες, γιατί παίρνει ο,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα και όχι μόνο. Αλλά πρέπει να βγάζει έναν παίκτη για την 11άδα της πρώτης ομάδας κάθε 2-3 χρόνια"

Τέλος, θέλω να μου πείτε αν περνάει τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός;

"Έχει παίξει και με καλύτερες ομάδες και τις έχει αποκλείσει. Όταν είναι σοβαρός και με τις μεταγραφές που θα κάνει και θα ενισχυθεί, μια χαρά θα τα καταφέρει. Θα αποκλειστεί μόνο αν είναι σε καλή μέρα, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλεντάρα της Ίντερ για Ολυμπιακό - "Πολυεργαλείο 2,5 εκατ. στα χαφ - Παίκτης για... Καραϊσκάκη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags