Ολυμπιακός: Γερές βάσεις έχει η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι έχει καταφέρει τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα να παίξει κατά περιόδους πολύ καλό ποδόσφαιρο, να φέρει τίτλους και καλές πορείες στην Ευρώπη και, όλα αυτά, παράλληλα με τις υπεραξίες που δημιούργησε σε ποδοσφαιριστές.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού έχει δώσει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα, παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα παράπονο από τον Μαρτίνς τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα: Ενώ από τη διοίκηση πηγαίνουν απίστευτα λεφτά (για τα ελληνικά δεδομένα) στις υποδομές του συλλόγου, δεν υπάρχουν 11αδάτοι παίκτες από τους μικρούς στην πρώτη ομάδα.

Και δεν αναφερόμαστε σε λύσεις τύπο Τζολάκη, Κίτσου, Σουρλή, που ναι μεν θεωρούνται παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά δεν έχουν θέση βασικού. Αλλά κάποιον παίκτη που να έχει πάρει μαζικά πολλές ευκαιρίες (και όχι να παίζει ένα ματς και μετά να εξαφανίζεται), για να γίνει βασικό στέλεχός της.

 

Πάνω κάτω ο,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Αγκιμπού Καμαρά, που είχε έρθει για τη β΄ ομάδα και σταδιακά θα "ανέβαινε" στην πρώτη, αλλά τυπικά πήγε με τη μία στην πρώτη και δεν πέρασε ποτέ από τις υποδομές!

Για αυτό και ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του, στην προετοιμασία, τους Μπαγκαλιάνη, Κινκουέ, Νίκολιτς, Αλγκασίμ Μπα, Φαντιγκά, Αποστολόπουλο, Παπαδούδη, Τσούμιτς. Προκειμένου να κρατήσει τουλάχιστον δύο από αυτούς οριστικά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας (όπως είναι οι Τζολάκης, Κίτσος, Σουρλής) για να πάρει ο Ολυμπιακός πράγματα από τη β΄ ομάδα του.

 

Για όλους ακούγονται εξαιρετικά, αλλά είναι γεγονός ότι οι Αλκασίμ Μπα, Φραντιγκά και Κινκουέ ξεχωρίζουν. Ανάλογα, βέβαια, με τις ανάγκες που θα εχει και η ομάδα, γιατί για παράδειγμα και ο στόπερ Μπαγκαλιάνης είναι εξαιρετική λύση και αν υπάρξει κάποια πώληση για παράδειγμα, θα μπορούσε να ανέβει οριστικά στην πρώτη ομάδα για να δώσει λύσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι τους ξέρανε ο Μαρινάκης - Η μεγαλύτερη προμήθεια του Μελισσανίδη - Δουλειά με ΠΑΟΚ!