Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος Ρόζε Γκέδες στη λίστα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-21 14:00:00

Βραζιλιάνος με 7,5 εκατ. για Ολυμπιακό - Εξτρεμοδεκάρι με 8 γκολ - Από πέρσι "τελειωμένος" ο...

BoxtoBox
Βραζιλιάνος με 7,5 εκατ. για Ολυμπιακό - Εξτρεμοδεκάρι με 8 γκολ - Από πέρσι "τελειωμένος" ο...

Μπαλαδόφατσα από τη Βραζιλία στη λίστα του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι, που δείχνει ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν είχε εδώ και καιρό χώρο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τους Πειραιώτες!

Ολυμπιακός: Σε μέρες που το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει στραφεί (και) στη Βραζιλία έμαθα μια ιστορία που νομίζω έχει αξία να μοιραστώ μαζί σας κι ας έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που συνέβη. Κατά πως φαίνεται οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν εστιάσει μόνο φέτος την προσοχή τους στη συγκεκριμένη φαντεζί αγορά.

Και πέρυσι προσπάθησαν να κάνουν κάτι ανάλογο, δηλαδή είχαν στη λίστα τους Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Και επρόκειτο για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που ήταν περίπτωση Τικίνιο.

Τι εννοώ; Ότι μιλάμε για Βραζιλιάνο που (τότε) μόλις είχε μείνει ελεύθερος από κινέζικη ομάδα όπως ο νυν φορ του Ολυμπιακού.

Μιλάω για τον Ρόζερ Γκέδες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ αλλά και ως 10άρι και ως δεξί εξτρέμ, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ωστόσο, ως ελεύθερος, αξίωνε υπερβολικά ποσά για ετήσιο συμβόλαιο ενώ είχε και προτίμηση την επιστροφή στην πατρίδα του. Επέλεξε λοιπόν την Κορίνθιανς όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Σε 30 συμμετοχές από πέρυσι μετράει 8 γκολ και 3 ασίστ με την ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Μια ομάδα που είναι γεμάτη ποιότητα. Η χρηματιστηριακή αξία του Γκέδες υπολογίζεται στα 7,5 εκατ.ευρώ ενώ το 2019 υπολογίζονταν σε 11 εκατ.ευρώ.

Η ιστορία αυτή νομίζω επιβεβαιώνει τη σιγουριά μου ότι μαθαίνουμε το 20 με 30% όσων κάνει μία ομάδα μεταγραφικά ενώ, αντιθέτως, το ίδιο ποσοστό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα απ' αυτά που εν τέλει γράφονται... Π.χ. ξαναγράφτηκε φέτος η... μισή Γαλλία ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού που ήταν (στη συντριπτική τους πλειοψηφία)... ντουφεκιές στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για διεθνή Έλληνα άσο - Καραμπόλα λόγω Δημήτρη - Πρώην πράσινος στο Λιμάνι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags