Facebook Pixel ΑΕΚ: Έπιασε τόπο η δημόσια τοποθέτηση του Άμραμπατ! Θα γίνει συμπαίκτης με τον Μπάρκα;
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-22 13:17:00

Έπιασε τόπο το δημόσιο κάλεσμα του Άμραμπατ! Σκάει πρόταση - Θα γίνει συμπαίκτης με τον Μπάρκα;

Sportdog Team
Έπιασε τόπο το δημόσιο κάλεσμα του Άμραμπατ! Σκάει πρόταση - Θα γίνει συμπαίκτης με τον Μπάρκα;

Ο 35χρονος έτσι και αλλιώς ψάχνεται για επιστροφή στην Ολλανδία και μία τέτοια περίπτωση θα του καθόταν... κουτί.

ΑΕΚ: Ο Νόρντιν Άμραμπατ αποτελεί μία από τις δύσκολες περιπτώσεις που πρέπει να διαχειριστεί ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Ο Μαροκινός επιθετικός την περασμένη άνοιξη έκανε δηλώσεις σε ολλανδικό κανάλι, στις οποίες εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη χώρα της τουλίπας για λογαριασμό της Ουτρέχτης. Τα προηγούμενα 24ωρα διέρρευσε, ότι η Ένωση δεν είναι αρνητική στην αποδέσμευση του Αφρικανού, παρότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, με την προϋπόθεση πως θα επέστρεφε στην Ολλανδία, με τις φήμες να υποστήριζουν, ότι έχει προκύψει ενδιαφέρον και από Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το Fcupdate, η Ουτρέχτη χτυπάει την πόρτα του ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

«Ο Νόρντιν Άμραμπατ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αποκτήματα της Ουτρέχτης αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής με το Μαρόκο αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα του προπονητή Χενκ Φρέιζερ την απαραίτητη εμπειρία. Ο Αμραμπάτ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η Ουτρέχτη έχει ήδη δει παίκτες-κλειδιά όπως ο Γιόρις φαν Όβερεμ, ο Σάιμον Γκούσταφσον και ο Βίλεμ Γιάνσεν να αποχωρούν. Επιπλέον, ο Ντε Ντόμσταντ περιμένει από τον Άνταμ Μάχερ να βρει μια νέα περιπέτεια, ενώ υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τους Οτμανέ Μπουσάιντ και Κουίντεν Τίμπερ. Ως εκ τούτου, οι νεοφερμένοι παίκτες είναι απαραίτητοι αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Voetbal International, ο Αμραμπάτ είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ο 35χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία και φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει να φύγει αμαχητί. Ο βετεράνος αποτελεί σημαντική δύναμη στην Αθήνα, όπου έχει ακόμη ένα έτος συμβόλαιο.

Η Ουτρέχτη και η Αμραμπάτ σιωπούν μέχρι στιγμής σχετικά με την πιθανή μεταγραφή».

Οπότε εδώ προκύπτει, ότι η ΑΕΚ θέλει να αποκομίσει κάτι από τη μετακίνηση. Εφόσον όμως γίνει το deal, ο Άμραμπατ θα γίνει συμπαίκτης στην Ουτρέχτη με έναν πρώην κιτρινόμαυρο, τον Βασίλη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags