Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Νεμάνια Γιόβιτς στη λίστα των Πειραιωτών!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 10:00:00

Μπαλαδόφατσα! Εξτρέμ που οργώνει τον ασβέστη για Ολυμπιακό - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς

του Παναγιώτη Νικολάου
Μπαλαδόφατσα! Εξτρέμ που οργώνει τον ασβέστη για Ολυμπιακό - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς

Σε απόλυτη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, καθώς είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες θέλουν να στελεχώσουν το ρόστερ τους με τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Παραδοσιακά οι Πειραιώτες επενδύουν τα τελευταία (πολλά) χρόνια σε ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το step up στην καριέρα τους - Δηλαδή μεσω των Ερυθρόλευων να βρουν την ευκαιρία για να διακριθούν και από τη στιγμή που θα έρθουν με σχετικά λίγα χρήματα, μετά από μερικά χρόνια να φύγουν για καλύτερο πρωτάθλημα με πολλαπλάσια χρήματα.

Είναι πολλά τα παραδείγματα που υπάρχουν στο Λιμάνι τα τελευταία χρόνια, ειδικά από την εποχή που οι Μαρινάκης και Μοντέστο είχαν αναλάβει δράση και είχαν φέρει στην ομάδα από τον Μαζουακού μέχρι τον Μαντί Καμαρά, τον Σισέ και τον Αγκιμπού.

Τα τελευταία 24ωρα μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες βρίσκεται στο προσκήνιο, με την πληροφορία να φτάνει στα αυτιά τού sportdog από την Σερβία!

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Νεμάνια Γιόβιτς, διεθνή εξτρέμ και επιθετικό τής Παρτιζάν Βελιγραδίου, 20 ετών, που η τιμή τού βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ!

Oι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι εξαιρετικές, αν και είναι σαφές ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φωνάζει ότι είναι λαχείο και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο σκάουτινγκ!

Ο Γιόβιτς έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε...

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει δημόσια καποια θέση για τον νεαρό άσο, αλλά είναι σαφές ότι τέτοια πρότζεκτ τους ενδιαφέρουν και, μάλιστα, πολύ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Γιόβιτς δείχνει ότι είναι έτοιμος για να έχει θέση στην 18άδα της ομάδας και, φυσικά, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο συμμετοχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Παίκτης-αποκάλυψη από αφρόκρεμα για Ολυμπιακό - Παπαγιάννης με Σλούκα - "Δένει" με Μιλουτίνοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags