Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Χρήστου Δώνη λόγω... Παναθηναϊκού και Βέλεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-22 23:20:00

Ξέσπασμα Χρήστου Δώνη λόγω... Παναθηναϊκού και Βέλεθ!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Χρήστου Δώνη λόγω... Παναθηναϊκού και Βέλεθ!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού προέβη σε "καυστικό" ποστ στα social media, υποστηρίζοντας πως δέχεται επίθεση από οπαδούς εξαιτίας της πρόθεσης του πατέρα του να πάρει τον Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ.

Παναθηναϊκός: Η προσπάθεια του Γιώργου Δώνη να πάρει στην Αλ Φατέχ τον Φραν Βέλεθ έχει αναστατώσει τον Παναθηναϊκό το τελευταίο 24ωρο, αλλά το παράδοξο είναι πως βρέθηκε... μπλεγμένος σε αυτή ο γιος του Έλληνα προπονητή, Χρήστος.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε μέσω "καυστικού" μηνυμάτος στα social media ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα από οπαδούς για τον ίδιο και την οικογένειά του, σε μια υπόθεση που φυσικά ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση!

Ο Χρήστος Δώνης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Από χθες το απόγευμα “σκάνε” μηνύματα στα social media μου από “φίλους του Παναθηναϊκού” οι οποίοι με κατηγορούν βρίζοντάς με για την υπόθεση του Βέλεθ. Το ότι θα έφτανα σε σημείο να κατηγορηθώ για μεταγραφή άλλου παίκτη, δεν το περίμενα ποτέ! Δεν έχω κάνει κάτι για να απολογηθώ απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς το μυαλό πώς το μυαλό κάποιων φτάνει σε σημείο να πιάνουν στο στόμα τους οικογένειες και παιδιά».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Με αυτόν είναι έξαλλος ο Αλαφούζος - Πήρε ανάποδες στον Παναθηναϊκό - 2 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags