Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ανατροπή με Φορτούνη στον Ολυμπιακό; Στο... παιχνίδι ο Παναθηναϊκός - Νότιγχαμ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-03 15:00:00

Ανατροπή με Φορτούνη στον Ολυμπιακό; Στο... παιχνίδι ο Παναθηναϊκός - Νότιγχαμ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Φορτούνη στον Ολυμπιακό; Στο... παιχνίδι ο Παναθηναϊκός - Νότιγχαμ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ο Μαρτίνς δεν τον θέλει, αλλά κάποιοι τον βλέπουν με ερυθρόλυεκα! Μπορεί ο διεθνής Έλληνας άσος να μην ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ως τρίτη χαμηλότερη επιλογή την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Έπειτα από μία 8ετία στον Ολυμπιακό βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να τον ενημερώνει σχετικά. Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, οι εκπρόσωποι του 29χρονου άσου αναζητούν νέα ποδοσφαιριστή στέγη για τον πελάτη τους.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, έχουν ήδη ορίσει τα φαβορί. Με Φενέρ και Μόντσα να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, με αποδόσεις 3.00 και και 3.50 αντίστοιχα. Οι μεν Τούρκοι τον έχουν εδώ και καιρό πολύ ψηλά στη λίστα τους, ενώ και οι νεοφώτιστοι Ιταλοί του Μπερλουσκόνι παίζουν δυνατά, ειδικά μετά την μετακίνηση του Φρανσουά Μοντεστό εκεί σε θέση αθλητικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλεί ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνονται όλες οι άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, με τους Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να "παίζουν" ακριβώς με αυτή τη σειρά και αποδόσεις 8.00 (σ.σ. Άρης), 11.00 (σ.σ. ΑΕΚ), 15.00 (σ.σ. ΠΑΟΚ) και 31.00 (σ.σ. Παναθηναϊκός) αντίστοιχα.

Βέβαια, στην πράξη μοιάζει δύσκολο να πάει σε άλλη ομάδα εντός συνόρων ο Φορτούνης, καθώς μπορεί μεν να αποχωρεί, αλλά δεν παύει να έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για άλλον ένα χρόνο. Άρα αφενός οι πρωταθλητές από μεριάς τους θα θέλουν να εξασφαλίσουν, ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός τους δεν θα πάει κάπου αλλού στην Ελλάδα, αφετέρου ακριβώς επειδή ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο μαζί του δεν αποκλείεται, αν μέχρι τέλη Αυγούστου δεν έχει βρεθεί πρόταση που να καλύπτει την ομάδα και τον παίκτη, να συνεχίσει στο Λιμάνι!

Γιατί η προοπτική να συμβεί αυτό το σενάριο, είναι μόλις η τρίτη για τις στοιχηματικές εταιρείες...

Παρόλα αυτά από την πλευρά τού παίκτη βγαίνει προ τα έξω ότι σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς έχει βρεθεί πρόταση που να καλύπτει όλες τις πλευρές. Μένει να δούμε τις εξελίξεις.

Αναλυτικά η λίστα με τις υποψήφιες ομάδες για τον Κώστα Φορτούνη:

- Φενέρμπαχτσε: 3.00
- Μόντσα: 3.50
- Ολυμπιακός: 6.00
- Νότιγχαμ Φόρεστ: 7.00
- Άρης: 8.00
- Γαλατασαράι: 9.00
- ΑΕΚ: 11.00
- Μπεσίκτας: 11.00
- Μπενφίκα: 15.00
- ΠΑΟΚ: 15.00
- Ομάδα του Κατάρ: 16.00
- ΑΕΛ Λεμεσού: 17.00
- Πόρτο: 18.00
- Λάτσιο: 26.00
- Παναθηναϊκός: 31.00
- Καϊζερσλάουτερν: 31.00

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee σε Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags