Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπόμπερ-φορ από Γαλατά για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ. - "Φίλος" Μήτρογλου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-24 22:15:00

Μπόμπερ-φορ από Γαλατά για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ. - "Φίλος" Μήτρογλου!

GOALάρες by Εvaggelistis
Μπόμπερ-φορ από Γαλατά για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ. - "Φίλος" Μήτρογλου!

Υποψήφιος από Τουρκία μεριά για την επίθεση του Τριφυλλιού. Τον είχε αγοράσει 13 εκατομμύρια ευρώ η Γαλατά, κοστίζει 1,7 "μύρια" αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η "σχέση" με τον Μήτρογλου και το "ντόμινο" με Μαντούκα-Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για σέντερ φορ σκόρερ, παρότι στο ρόστερ του έχει τρεις φουνταριστούς: Ιωαννίδη/Μακέντα/Καρλίτος. Γνωστό θα μου πείτε αυτό, άλλωστε το τελευταίο 2μηνο έχουν... παρελάσει από το ρεπορτάζ των "πράσινων" αρκετά ονόματα, με πιο πρόσφατο τον Σλιμανί.

Η τελευταία υποψηφιότητα πάντως... προκύπτει από Κωνσταντινούπολη μεριά. Κι αφορά ξανά Αφρικανό επιθετικό, που είναι στην έξοδο από την Γαλατά, ο οποίος την σεζόν 2018-19 είχε πετύχει 30 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Μπαγιέ Ντιάν, τον οποίο... συνδέουν και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Μιλάμε για τον 30χρονο διεθνή Σενεγαλέζο σεντερ φορ, ψηλό(1,90)/γκολτζή, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 1.700.000 ευρώ (πριν από 3 χρόνια έκανε limit up στα 9 εκατομμύρια). Ανήκει στην Γαλατά, έχει συμβόλαιο ως το 2023 αλλά δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ (πρώην της Μπασάκ) και τέθηκε στην επίσημη λίστα της (αναμεσά τους και ο Ομάρ) με τους παίκτες που θα πρέπει να βρουν ομάδα και να φύγουν. 

Τον Γενάρη του 2019 η Γαλατά είχε πληρώσει 13.000.000 για να τον αγοράσει από την Κασίμπασα. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί την ίδια ημέρα που η τουρκική ομάδα πήρε δανεικό (από την Μαρσέιγ) και δεύτερο φορ, τον δικό μας Κώστα Μήτρογλου! Μαζί με τον τελευταίο, ο Μπαγιέ Ντιάν συνυπήρξαν  στην Γαλατά του Φατίχ Τερίμ, όντας ανταγωνιστές της ίδιας θέσης, για 6 μήνες...

Την περασμένη καταστροφική σεζόν της Γαλατά έκανε συνολικά 22 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Έχει συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές (κοντά στα 2.000.000 ευρώ), που η τουρκική ομάδα θέλει να γλιτώσει (τον τελευταίο του χρόνο), με όσο το δυνατόν μικρότερη αποζημίωση. 

Στην Τουρκία, λοιπόν, θέλουν τον Μπαγιέ Ντιάν να έχει προταθεί και να απασχολεί (μεταξύ άλλων και) τον Παναθηναϊκό!! Ένα σενάριο που... δένει και με το γεγονός πως ατζέντης του Ντιάν είναι ο Γκουστάβο Μαντούκα.

Θυμίζω πως τον Βραζιλιάνο επιθετικό είχε πάρει στον ΑΠΟΕΛ (από την ΑΕΚ) το 2010 ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για 3 χρόνια τον είχε παίκτη του ενώ ήταν και συμπαίκτης με τον σημερινό συνεργάτη του Σέρβου στον Παναθηναϊκό, τον Χρήστο Κόντη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη - Τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags