Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το... είπε και το έκανε ο Μαρτίνς - Έκπληξη με κορυφαίο άσο ενόψει Μακάμπι - Του αλλάζει θέση
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 21:27:00

Το... είπε και το έκανε ο Μαρτίνς - Έκπληξη με κορυφαίο άσο ενόψει Μακάμπι - Του αλλάζει θέση

Sportdog Team
Το... είπε και το έκανε ο Μαρτίνς - Έκπληξη με κορυφαίο άσο ενόψει Μακάμπι - Του αλλάζει θέση

Νέα δεδομένα στους Ερυθρολεύκους από την αλλαγή που ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της νέας σεζόν. Είχαν φανεί από πέρυσι οι προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ουσιαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς ό,τι «είπε» ή άφηνε να εννοηθούν με τις πράξεις του από τον Απρίλιο, τα κάνει τον Ιούνιο με... θέα τις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ολοφάνερο ότι υπολογίζει σε πρώτη φάση τον Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο «8αριού». Προφανώς και δεν τον υπολογίζει αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά οι πέντε μέρες παρουσίας των Πειραιωτών στην Αυστρία, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις του Μαρτίνς ως προς τη διαχείριση του νεαρού Αφρικανού.

Από την πρώτη μέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στο Γκάινμπεργκ, ο Αγκιμπού έχει «βιδωθεί» δίπλα στον αμυντικό χαφ, είτε αυτός είναι ο Γιαν Εμβιλά, είτε ο Μαμαντού Κανέ. Επίσης, στα δύο φιλικά με Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ αποδείχθηκε στην πράξη ότι για την ώρα τον έχει στο μυαλό του κυρίως για τη θέση του «8αριού».

Θα δούμε φυσικά πώς θα πορευτεί στη συνέχεια και κατά πόσο θα είναι σε θέση ο Αγκιμπού να πετάξει εκτός ενδεκάδας τον Μαντί ή τον Κούντε. Προς το παρόν πάντως, ο νεαρός Αφρικανός φαίνεται να προτιμάται από τον προπονητή του δίπλα στον αμυντικό χαφ.

ΠΗΓΗ: fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελειώνει" από την προετοιμασία ο Μαρτίνς: Πουλέν του Μοντέστο! Μεταγραφή ο Ολυμπιακός για...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags