Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του sportdog για τον Ντιάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-27 15:08:00

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση sportdog! Μπόμπερ-φορ για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ.

Sportdog Team
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση sportdog! Μπόμπερ-φορ για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ.

Σύμφωνα με tweet Τούρκου δημοσιογράφου, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Γαλατασαράι, Μπαγιέ Ντιάν, αν και φαίνεται ότι ο παίκτης έχει προτεραιότητα το να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του sportdog για τον Ντιάν!

Θυμάστε τι γράφαμε τις προάλλες, στο θέμα με τίτλο: Μπόμπερ-φορ από Γαλατά για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ. - "Φίλος" Μήτρογλου!

Μεταξυ άλλων αναφέραμε ότι: "Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για σέντερ φορ σκόρερ, παρότι στο ρόστερ του έχει τρεις φουνταριστούς: Ιωαννίδη/Μακέντα/Καρλίτος. Γνωστό θα μου πείτε αυτό, άλλωστε το τελευταίο 2μηνο έχουν... παρελάσει από το ρεπορτάζ των "πράσινων" αρκετά ονόματα, με πιο πρόσφατο τον Σλιμανί.

Η τελευταία υποψηφιότητα πάντως... προκύπτει από Κωνσταντινούπολη μεριά. Κι αφορά ξανά Αφρικανό επιθετικό, που είναι στην έξοδο από την Γαλατά, ο οποίος την σεζόν 2018-19 είχε πετύχει 30 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Μπαγιέ Ντιάν, τον οποίο... συνδέουν και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Μιλάμε για τον 30χρονο διεθνή Σενεγαλέζο σεντερ φορ, ψηλό(1,90)/γκολτζή, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 1.700.000 ευρώ (πριν από 3 χρόνια έκανε limit up στα 9 εκατομμύρια). Ανήκει στην Γαλατά, έχει συμβόλαιο ως το 2023 αλλά δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ (πρώην της Μπασάκ) και τέθηκε στην επίσημη λίστα της (αναμεσά τους και ο Ομάρ) με τους παίκτες που θα πρέπει να βρουν ομάδα και να φύγουν"!

Κάτι που επιβεβαιώνει σήμερα ο έγκυρος Τούρκος συνάδελφος Τσενκ Τσινάρ και έχουν αναδείξει και άλλα ελληνικά Μέσα...

.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags