Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με "τελειωμένο" στην ΑΕΚ - Μένει και γίνεται 11αδάτος - Στην έξοδο διεθνής Έλληνας άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-27 19:00:00

Ανατροπή με "τελειωμένο" στην ΑΕΚ - Μένει και γίνεται 11αδάτος - Στην έξοδο διεθνής Έλληνας άσος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με "τελειωμένο" στην ΑΕΚ - Μένει και γίνεται 11αδάτος - Στην έξοδο διεθνής Έλληνας άσος!

Μόνο η αρχή φαίνεται ότι ήταν για την ΑΕΚ η μεταγραφή του Γκατσίνοβιτς, καθώς υπάρχει κινητικότητα στην Ένωση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δούμε πραγματάκια...

ΑΕΚ: Αρχικά, όσον αφορά στην αγωνιστική αξιοποίηση του Γκατσίνοβιτς, που έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για την περίπτωσή του, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι θα παίζει περισσότερο ως 8άρι. Εκεί θέλει να τον αξιοποιήσει ο Αλμέιδα, ειδικά αν έρθει και ο Πινέδα και παίζει μπροστά του.

Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι είναι καλός και ως αριστερός εξτρέμ, αλλά η πρώτη σκέψη του Αλμέιδα είναι να παίζει ως 8αρι στον χώρο του κέντρου.

Από εκεί και ύστερα υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στα δημοσιογραφικά γραφεία, και θέλει τον Τζαβέλλα ίσως να αποχωρεί μέσα στο καλοκαίρι από την Ένωση. Από την άποψη ότι η ομάδα θα κινηθεί για δύο στόπερ που θα παίζουν βασικοί, και ο διεθνής Έλληνας άσος θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής και όχι να κάθεται στον πάγκο.

Αν αποχωρήσει ο Τζαβέλλας η ΑΕΚ θα κινηθεί και για τρίτο στόπερ, δηλαδή πέρα των δύο που θα έρθουν για βασικοί.

Το πιθανότερο είναι να έρθει ο ένας από τους δύο βασικούς μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, αν και το όνομα του δεν έχει γραφτεί ακόμα στον Τύπο. Ο Βιτάο, επίσης, ενδιαφέρει αλλά η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά οι Κιτρινόμαυροι θα κάνουν την προσπάθειά τους, καθώς χρειάζονται δύο βασικοί.

Τέλος, αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι ο Άμραμπατ φαίνεται ότι μένει στην ομάδα! Ο Αλμέιδα τον περιμένει κανονικά, είναι παίκτης που ο προπονητής τον θέλει κανονικά στην ομάδα του, άρα μπαίνει λίγο στον πάγο κάτι που προχωρούσε για τη θέση του (ακραίος που να παίζει και δεξιά και αριστερά).

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει δώσει σημάδια που να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα κι αν το πρόβλημα που είχε, έχει διευθετηθεί (δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό), από τελειωμένος στην Ένωση θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα μείνει, προφανώς, για βασικός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυθικό ποσό για τρεις 11αδάτους ο Τίγρης! Αυτός έκοψε Γκατσίνοβιτς από ΠΑΟΚ - "Τελείωσε" σε ΑΕΚ ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags