Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φεύγει από ΠΑΟ και βρίσκει συμβόλαιο 1 εκατ. - Η διαφορά με Γκατσίνοβιτς - Μείον τρεις στα χαφ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-27 19:58:00

Φεύγει από ΠΑΟ και βρίσκει συμβόλαιο 1 εκατ. - Η διαφορά με Γκατσίνοβιτς - Μείον τρεις στα χαφ

Του Ηλία Λιβάνιου
Φεύγει από ΠΑΟ και βρίσκει συμβόλαιο 1 εκατ. - Η διαφορά με Γκατσίνοβιτς - Μείον τρεις στα χαφ

Με την αποχώρηση του Γκατσίνοβιτς δημιουργείται μια πολύ μεγάλη... τρύπα στο κέντρο του Τριφυλλιού, που πρέπει να καλυφθεί εν όψει των αγώνων στο Europa Conference League.

Ένας από τους παίκτες που είχε μια αρκετά σταθερή παρουσία στον Παναθηναϊκό την τελευταία διετία και δεν συνεχίζει στην ομάδα είναι ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ, παρότι είχε δεχθεί και το περασμένο καλοκαίρι και τον περασμένο χειμώνα μυθικές προτάσεις, είχε σεβαστεί την επιθυμία του Τριφυλλιού να μην τον αποδεσμεύσει και ξεχώρισε για την άκρως επαγγελματική στάση που επέδειξε.

Πλέον, όντας ελεύθερος, ετοιμάζεται για ένα από τα πραγματικά τελευταία συμβόλαια της καριέρας του και όλα δείχνουν πως οδεύει προς Σαουηδική Αραβία μεριά. Μάλιστα, το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσει είναι η Αλ Νασρ, η οποία του προσφέρει και μυθικό συμβόλαιο! Για την ακρίβεια οι Σαουδάραβες του προσφέρουν περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, χρήματα στα οποία πολύ δύσκολα θα πει όχι.

Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που θα λείψει από την ομάδα, ενώ είχε και ένα δυσεύρετο... προσόν για παίκτη που παίζει στη θέση του και δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα να σκοράρει, κάτι που π.χ ο Γκατσίνοβιτς δεν έδειξε να το διαθέτει.

Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχει καλυφθεί προς ώρας καμία από τις... τρύπες που υπάρχουν στον άξονα. Εξάλλου, μέσα σε λίγες ημέρες έχουν αποτελέσει οριστικά παρελθόν οι Λούντκβιστ, Μαουρίσιο και Γκατσίνοβιτς, ενώ προς το να μην επιστρέψει οδεύει και ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν στην διάθεση τους τρεις αμυντικούς χαφ (Πέρεθ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος) και κανέναν δημιουργικό μέσο. Όπως καταλαβαίνετε η προσθήκη τουλάχιστον δύο παικτών για τους αγώνες στο Europa Conference League κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πονάει του Γκατσίνοβιτς - Χάος στον ΠΑΟ - Τεράστιο πρόβλημα ο Γιοβάνοβιτς - 5 εκατ. στο συρτάρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags