Facebook Pixel Παναθηναικός - ΑΕΚ: Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Φορ που δοξάστηκε στην ΑΕΚ - Μπορεί να διαλύσει τα αντίπαλα δίχτυα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-28 20:36:00

Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Φορ που δοξάστηκε στην ΑΕΚ - Μπορεί να διαλύσει τα αντίπαλα δίχτυα

Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Φορ που δοξάστηκε στην ΑΕΚ - Μπορεί να διαλύσει τα αντίπαλα δίχτυα

Οι Πράσινοι ψάχνουν εναγωνίως για τον επιθετικό που θα έρθει και θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, καθώς φέτος ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τα γκολ που... δεν πήραν από τους επιθετικούς τους.

Παναθηναικός - ΑΕΚ: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να φουλάρουν... έντονα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνεται το αγωνιστικό παζλ του συλλόγου. Ούτως ή άλλως η ομάδα παίζει το πρώτο της επίσημο ματς στις 4 Αυγούστου και θα πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον 3 μεταγραφές μέχρι εκείνο το διάστημα.

Για όσους δεν το... έχουν καταλάβει αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι είναι χωρίς δημιουργικό χαφ στο ρόστερ του, από τη στιγμή που οι Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ και Κουρμπέλης αγωνίζονται κατά βάση ως αμυντικοί χαφ.

Ενώ δεν είναι... κοινό μυστικό πως θέλει και έναν πρωτοκλασάτο παίκτη για την επίθεση. Σε αυτό το πλαίσιο ακούστηκε και το όνομα του Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο η μεταγραφή του φαντάζει απίθανη για δύο λόγους.

Μπορεί πέρυσι να τελείωσε τη χρονιά με 32 γκολ και 7 ασίστ (!), νούμερα... μυθικά, ωστόσο το παρελθόν του και ο χαρακτήρας που έβγαζε όσο έπαιζε στην ΑΕΚ, σίγουρα έχουν σημειωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα άναβε το πράσινο φως για τον συγκεκριμένο ώστε να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Κάτι που είχε γίνει εξάλλου και με την περίπτωση του Σλιμανί, ο οποίος μπορεί να είναι τοπ κλάσης φορ, ωστόσο υστερεί σε άλλους τομείς, τους οποίους θεωρεί άκρως σημαντικούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και μη ξεχνάμε πως το θέμα των αποδυτηρίων το διαχειρίστηκε τέλεια την περσινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτόν τον χρόνο ο Λιβάγια με τις εμφανίσεις του... εκτόξευσε την αξία του στα ύψη, αφού πλέον αξίζει 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο μέχρι το 2024!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ ανώτερος από Βέλεθ στα στόπερ - Το γυρίζει σε τριάδα ο Γιοβάνοβιτς; - Ξύλο στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags