Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό δεν έπαιξε ο Κοτάρσκι στο βασικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 17:57:00

Η αλήθεια για Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ - "Σφιγμένος" ο Λουτσέσκου - "Τελειωμένος" για τον Ρουμάνο ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η αλήθεια για Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ - "Σφιγμένος" ο Λουτσέσκου - "Τελειωμένος" για τον Ρουμάνο ο...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μας έχει συνηθίσει στη συμπεριφορά που παρουσιάζει μέχρι στιγμής, φέτος, στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και αυτό είναι φανερό ότι τον αγχώνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ: Τον λόγο που δεν έπαιξε βασικός στο πρώτο φιλικό του Δικέφαλου ο Κοτάρσκι αναρωτιούνται οι φίλοι της ομάδας, αλλά η απάντηση είναι απλή και δεν κρύβει πολλά μυστικά από πίσω της: Ο Λουτσέσκου θεώρησε ότι ο Κοτάρσκι δεν έχει πολύ καιρό στην ομάδα και, ανάλογα με το νεαρό της ηλικίας του, φοβήθηκε μήπως έκανε κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τον ρίξει πολύ στη συνέχεια. Για αυτό και τον άφησε εκτός 11άδας, αφού αυτός είναι που υπολογίζεται για να είναι βασικός από την αρχή της σεζόν.



Στα πολύ θετικά της προετοιμασίας είναι η παρουσία του Αντρέ Ρικάρντο, που ξεχωρίζει παρότι ήταν εκτός προπονήσεων στην Φαμαλικάο (γιατί δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του), και δείχνει ότι είναι μπροστά από τους άλλους νεαρούς μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Επίσης, όπως γράψαμε πρόσφατα, χαμό έχει προκαλέσει στην προετοιμασία η παρουσία τού Κωνσταντέλια όχι γιατί έγινε ο νέος Μέσι, αλλά γιατί δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, έχει καταλάβει τι ζητάει ο Λουτσέσκου και τον ξεχωρίζουν όλοι στον ΠΑΟΚ

Στο θέμα τού Τσόλακ ο Δικέφαλος έχει τον φόβο ότι θα μείνει με έναν επιθετικό αν παραχωρήσει τον Τσόλακ, για αυτό και δήλωσαν ότι δεν πωλείται. Τόσο η Ρέιντζερς όσο και ο παίκτης πίεσαν πολύ τον Δικέφαλο για να προχωρήσει η μεταγραφή και οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα, καθώς δεν κάνει καλό σε κανέναν να σέρνεται αυτή η υπόθεση.

Θα μπορούσε όμως στη συνέχεια να προχωρήσει η παραχώρηση του Τσόλακ, γιατί όντως τα λεφτά είναι καλά, αν έρθει άμεσα ένας επιθετικός στη θέση του. Το όνομα του Πρίγιοβιτς, που σταθερά τριγυρίζει στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, δεν φαίνεται ότι μπορεί να απασχολήσει - Για τον Ρουμάνο προπονητή δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Πρίγιοβιτς, έχει τελειώσει η περίπτωσή του για τον Δικέφαλο καθώς πολύ-πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί ξανά.

Ο Άκπομ θα μπορούσε να είναι μια λύση, καθώς με το ίδιο ποσό που ζητάει ο Δικέφαλος για τον Τσόλακ, μπορεί να αποκτηθεί ο Άκπομ από την Μίντλεσμπρο. Αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι.

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι είναι προβληματισμένος ο Λουτσέσκου στην προετοιμασία, μαγκωμένος, γιατί αφενός βλέπει ότι έχει ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ (στόπερ, εξτρεμ, επιθετικός), αφετέρου έχει σχετικά κοντά παιχνίδι και αγχώνεται. Βγάζει την εικόνα σφιγμένου και λιγομίλητου, που ειδικά ο Ρουμάνος δεν μας είχε συνηθίσει ποτέ να λειτουργεί έτσι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκάρι-έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει γράψει κανείς το όνομά του - "Πασχαλάκης" στην προετοιμασία!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags