Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευσε τον Μαρτίνς και φεύγει από Ολυμπιακό - Τον πιστεύει ακόμα ο κόουτς - Νέος… Τσιμίκας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 19:56:00

Απογοήτευσε τον Μαρτίνς και φεύγει από Ολυμπιακό - Τον πιστεύει ακόμα ο κόουτς - Νέος… Τσιμίκας!

BoxtoBox
Απογοήτευσε τον Μαρτίνς και φεύγει από Ολυμπιακό - Τον πιστεύει ακόμα ο κόουτς - Νέος… Τσιμίκας!

Οι απαιτήσεις ήταν υψηλές, όμως η εικόνα του στην Αυστρία δεν έπεισε. Ποιος είναι ο ξένος ποδοσφαιριστής που δεν πέρασε τις εξετάσεις του Πορτογάλου προπονητή και οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως θα φύγει δανεικός, αν και περίμεναν περισσότερα από αυτόν στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Όταν τον είδε ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες προπονήσεις του Ρέντη ξετρελάθηκε. Όπως είχε ξετρελαθεί και με τον Αγκιμπού Καμαρά. Γι' αυτό λοιπόν οι απαιτήσεις του από τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά σ' αυτή την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία ήταν πολύ υψηλές. Όμως ο 21χρονος Γάλλος δεν τις επιβεβαίωσε. Η πλειοψηφία των ενεργειών του στα ματς που του δόθηκε χρόνος ήταν ανούσιες. Είχε διάθεση να δείξει κι αυτό τον οδηγούσε σε υπερβολικές και εξεζητημένες ενέργειες που δεν βοηθούσαν ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα.

Πλέον ο προπονητής καλείται να πάρει τις αποφάσεις του, αν δεν τις είχε ήδη πάρει. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρτίνς θα κόψει από το ρόστερ και παίκτες που του αρέσουν αφού δεν υπάρχει χώρος. Και με την εικόνα που είχε ο Φαντιγκά στην προετοιμασία έφερε εαυτόν σε δύσκολη θέση. Βεβαίως, με μια δεύτερη ανάγνωση, τι είναι καλύτερο για τον Φαντιγκά: να μείνει και να παίζει ελάχιστα ή καθόλου ή να πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού που θα του δώσει φανέλα βασικού για να εξελιχθεί; Μάλλον το δεύτερο.



Ενδεχομένως λοιπόν να είμαστε έτοιμοι να δούμε μια νέα περίπτωση Τσιμίκα κι ας μη μιλάμε για Έλληνα. Ο «Τσίμι» ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πριν δοθεί δανεικός για 1,5 χρόνο στο εξωτερικό, σε Έσμπιεργκ και Βίλεμ. Και όταν επέστρεψε ήταν άλλος παίκτης. Άλλος σωματικά και κυρίως άλλος πνευματικά αφού είχε δυναμώσει, είχε προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του και είχε ανοίξει το μυαλό του. Απελευθερώθηκε στο εξωτερικό ο Τσιμίκας και όταν επέστρεψε στον Πειραιά ήταν σκληρός σαν πέτρα πνευματικά και πλέον δεν απογοητεύονταν εύκολα. Αντιθέτως στη... στραβή πείσμωνε και δούλευε σα σκυλί.

Μπορεί ο Φαντιγκά να γίνει κάτι ανάλογο, αν όντως ο Μαρτίνς εισηγηθεί τον δανεισμό του σε ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού; Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα, αρχικά από τον προπονητή και ύστερα από τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee σε Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags