Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο χτύπημα Μαρινάκη μετά τον Βρσάλικο - Φέρνει εξτρέμ κλάσης και... Μοντεστό από top πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-03 10:00:00

Νέο χτύπημα Μαρινάκη μετά τον Βρσάλικο - Φέρνει εξτρέμ κλάσης και... Μοντεστό από top πρωτάθλημα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο χτύπημα Μαρινάκη μετά τον Βρσάλικο - Φέρνει εξτρέμ κλάσης και... Μοντεστό από top πρωτάθλημα!

Ανεβάζει το επίπεδο, κινήσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της Ελλάδας! Ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή των Πειραιωτών, σε ποια θέση ψάχνουν και τα πρώτα ονόματα και η αναζήτηση που συνεχίζεται για την στελέχωση της διοίκησης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό επεξεργάζονται τα δεδομένο για το ποιος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Φραν Μοντεστό, ο οποίος διατηρούσε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στους πρωταθλητές Ελλάδος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει... focus στην Ιβηρική αγορά, ψάχνοντας πέρα από τεχνικό διευθυντή και για αθλητικό διευθυντή. Μάλιστα, από την Ιταλία έλεγαν πως με τον Βάλτερ Σαμπατίνι είχαν μιλήσει και για τα δύο πόστα, ενώ με τον Ντε Σάνκτις, για αυτή του γενικού διευθυντή.
 


Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους που έχουν θητεία στις θέσεις του γενικού ή του τεχνικού διευθυντή. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται απόλυτα από τη συγκεκριμένη προσθήκη για να προβεί σε μεταγραφές, μιας και διαθέτει το δικό του δίκτυο για το κομμάτι των μεταγραφών, ενώ λειτουργεί ικανοποιητικά και το τμήμα του σκάουτινγκ. Παράλληλα, μπορεί να δουλέψει και τις υποθέσεις παικτών που δεν υπολογίζονται στο ίδιο πλαίσιο. Και η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό έχουν να διαχειριστούν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η θέληση για να γίνει μια δυνατή κίνηση στα εξτρέμ, με παίκτη που θα προέρχεται από την Premier League και θα είναι ικανός να... κάνει πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Από την Αγγλία γράφουν πως έγινε και προσφορά στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαξ Λόου, με το ρεπορτάζ να είναι από τον Βρετανό δημοσιογράφο Πετ Ο’Ρουρκ.

Παράλληλα, στη λίστα των εξτρέμ που εξετάζει ο Ολυμπιακός βρίσκεται ο 20χρονος, Ναθαναέλ Εμπουκού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν 3-4 παίκτες που είναι υποψήφιοι για να ενισχύσουν τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον νεαρό Γάλλο να προέρχεται από γεμάτη χρονιά και η περίπτωσή του να έχει αρκετό ενδιαφέρον.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee σε Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags