Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπακ τριών εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Ψώνια Μαρινάκη από Αγγλία - Άλλο επίπεδο η Νότιγχαμ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-03 17:28:00

"Μπακ τριών εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Ψώνια Μαρινάκη από Αγγλία - Άλλο επίπεδο η Νότιγχαμ"

του Γιώργου Κτενά
"Μπακ τριών εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Ψώνια Μαρινάκη από Αγγλία - Άλλο επίπεδο η Νότιγχαμ"

Ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών και το "κονέ" με νέο αγγλικό σύλλογο! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί έντονα και ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά; Η σύνδεση με το Νησί και πώς συνδέονται οι μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Νότιγχαμ.

Ολυμπιακός - Μαξ Λόου: Μετά την πολύ πετυχημένη σεζόν που έκανε με τη φανέλα τής Νότιγχαμ Φόρεστ, ως δανεικός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο 25χρονος άσος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες που ψάχνουν για αριστερό μπακ.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι έκανε την περασμένη σεζόν αλλά και κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει μια καλύτερη λύση από τον Ρέαμπτσιουκ για τον Ολυμπιακό.

"Επιθετικός φουλ μπακ - Έχασε 20 παιχνίδια - Κάνει αυτό που δεν μπορεί ο Ρέαμπτσιουκ"

"Βασικός ήταν πέρσι στη Νότιγχαμ, αν και πέρασε έναν σημαντικό τραυματισμό και έμεινε εκτός. Είναι αριστερό φουλ μπακ, καλός παίκτης και γρήγορος. Επιθετικός φουλ μπακ. Ο τραυματισμός του βέβαια τον είχε αφήσει εκτός 2-2,5 μήνες, έχασε συνολικά κάπου στα 20 παιχνίδια με το ίδιο πρόβλημα στο πόδι που τον ταλαιπωρεί", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι η καριέρα του;

"Όλη η καριέρα του έχει χτιστεί στην Τσάμπιονσιπ, πήγε λίγο και στη Σκωτία, ένα φιλότιμο αριστερό μπακ είναι, δεν είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος αλλά τρέχει πολύ, είναι δυνατό παιδί, μπορεί να παίξει σε δύο συστήματα - 4-4-2 και 3-5-2. Κάτι που θεωρώ ότι δεν μπορεί να το κάνει Ρέαμπτσιουκ".

"Τον παίρνει με 3 εκατ. - Για αυτό δεν τους κρατάει στη Νότιγχαμ - Σχέσεις με τη Γουότφορντ"

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να έρθει στην Ελλάδα;

"Θεωρώ στα 3 εκατ ευρώ θα τον πάρει. Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίδιο που ίσχυε με τον Ζινκερναγκελ:  Πέρσι ήταν πολύ σημαντικοί αυτοί οι παίκτες για τη Νότιγχαμ, γιατί δεν τους κράτησε εκεί; Εκτός αν κάνει πολύ μεγάλες μεταγραφές στη Νότιγχαμ, με πολύ ανώτερους παίκτες, και αυτοί οι παίκτες δεν του κάνουν για την Πρέμιερ Λιγκ".

Υπάρχει ως ρεπορτάζ ότι μπορεί να έρθει και κάποιος εξτρέμ από το Νησί για τον Ολυμπιακό.

"Δεν το αποκλείω, γιατί έχει χτίσει παρτίδες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το ξέρει το αγγλικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του. Ήδη έχει αναπτύξει σχέσεις με τη Γουότφορντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο χτύπημα Μαρινάκη μετά τον Βρσάλικο - Φέρνει εξτρέμ κλάσης και... Μοντεστό από top πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags