Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άμεσα τρεις μεταγραφές στον Ολυμπιακό - "Δουλεύουν" τον... νέο Βρσάλικο - "Ζόρια" για Έλληνα άσο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 10:00:00

Άμεσα τρεις μεταγραφές στον Ολυμπιακό - "Δουλεύουν" τον... νέο Βρσάλικο - "Ζόρια" για Έλληνα άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άμεσα τρεις μεταγραφές στον Ολυμπιακό - "Δουλεύουν" τον... νέο Βρσάλικο - "Ζόρια" για Έλληνα άσο!

Η συμφωνία Μαρτίνς-διοίκησης για τις επόμενες πέντε προσθήκες! Ποιο είναι το πλάνο στο Λιμάνι για τη μεταγραφική ενίσχυση, η μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog.gr και γιατί είναι πολύ πιθανό να σκάσει άλλη μία ανακοίνωση-έκπληξη. Τα πρώτα ονόματα και ποιος... έχασε πόντους στην Αυστρία.

Μετά τη… βόμβα του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες θέλουν να ολοκληρώσουν ακολουθώντας την ίδια τακτική και χωρίς να διαρρεύσουν τα ονόματα και οι επαφές στον Τύπο.

Στο Λιμάνι λοιπόν αυτή την περίοδο έχουν επικεντρωθεί για τρεις μεταγραφές που θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα, ενώ παράλληλα ψάχνουν στην αγορά για άλλους δύο παίκτες (χαφ και στόπερ), χωρίς όμως να βιάζονται. Ποιες είναι οι θέσεις που Πέδρο Μαρτίνς και διοίκηση έχουν συμφωνήσει πως απαιτείται άμεση ενίσχυση; Αριστερός μπακ, εξτρέμ και τερματοφύλακας!

Μπορεί λοιπόν ο Λεονάρντο Κούτρης να πήρε μία ακόμα ευκαιρία από τον Πορτογάλο προπονητή, όμως μοιάζει δύσκολο να κερδίσει την ευκαιρία του ή ακόμα και αν παραμείνει στο ρόστερ, δύσκολα θα είναι στο βασικό ροτέισον. Στο Λιμάνι ψάχνουν για αριστερό μπακ που θα έρθει και θα αποτελεί «δυνατό» αντίπαλο του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για την ενδεκάδα και ο Μαξ Λόου, που γνωρίζουν καλά από την θητεία του στη Νότιγχαμ, αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες γίνεται… σαφάρι για την εύρεση του εξτρέμ που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά. Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, όπως πολλές είναι και οι προτάσεις των μάνατζερ που έχουν φτάσει στο Λιμάνι, αλλά και οι επαφές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Στον Ολυμπιακό ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Βρσάλικο, ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει την ποιότητα στα άκρα της επίθεσης και ο οποίος θα πάρει τη φανέλα σπίτι του από την… ανακοίνωση. Το όνομα του Εμπουκού φαίνεται πως απασχολεί και βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που εξετάζονται.

Τέλος, η τρίτη μεταγραφική κίνηση που αποτελεί προτεραιότητα στον Πειραιά είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όπως σας έχει αποκαλύψει στο Sportdog.gr η στήλη boxtobox εδώ και έναν μήνα, από τις 2 Ιουνίου! Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν ψάχνουν βασικό, αλλά ούτε και πολύ ρεζέρβα. Θέλουν να αυξήσουν τον ανταγωνισμό στον Βατσλίκ και παράλληλα θέλουν και να έχει ο Τζολάκης έναν ακόμα έμπειρο πορτιέρε να μαθαίνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευσε τον Μαρτίνς και φεύγει από Ολυμπιακό - Τον πιστεύει ακόμα ο κόουτς - Νέος… Τσιμίκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags