Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Φορτσάρει για 4 μεταγραφές - "Πλησιάζει" σε κορυφαίο μέσο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 23:37:00

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Φορτσάρει για 4 μεταγραφές - "Πλησιάζει" σε κορυφαίο μέσο!

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Φορτσάρει για 4 μεταγραφές - "Πλησιάζει" σε κορυφαίο μέσο!

Ο πρώτος στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι διαπραγματεύσεις που έχουν εξελιχθεί σε "θρίλερ" και οι θέσεις που οι Πράσινοι επιχειρούν να ενισχύσουν άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αυστριακού, δημιουργικού μέσου Αλεσάντρο Σεπφ, προσπαθώντας να φτάσει (ξανά) σε "σημείο επαφής" με τους εκπροσώπους του και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (4/7), υπήρξε σημαντική πρόοδος.

Η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές μειώθηκε σημαντικά, με τον Σεπφ να δείχνει διάθεση για να βρεθεί η "χρυσή τομή" κι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, με τις πιθανότητες να είναι αυτή την στιγμή υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Γενικά οι "πράσινοι" δουλεύουν στο... φουλ τις μεταγραφικές "μηχανές" τους τις τελευταίες ημέρες, έχοντας παράλληλες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για την ενίσχυσή τους σε τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας.

Εκτός απ' το "8άρι" (Σεπφ ή κάποιος άλλος στόχος απ' τη λίστα που έχει δημιουργηθεί) στο "τριφύλλι" είναι σε επαφές για την απόκτηση "δεκαριού", βασικού στόπερ (που θα καλύψει το κενό του Βέλεθ) κι ενός εξτρέμ για να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος.

Κάποιες υποθέσεις είναι ήδη αρκετά προχωρημένες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει... ενισχύσεις σύντομα στο Βάλχζε της Αυστρίας, όπου θα βρεθεί η αποστολή των "πράσινων" από το πρωί της Τρίτης (5/7, αναχωρεί στις 06:00) έως τις 19 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει άλλους... πέντε Τσέριν - Γυμνός από το "6" και μπροστά - Θα είναι αμαρτία για τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags