Facebook Pixel Λαχτάρα με βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ - Ο τραυματισμός που... τρόμαξε τον Λουτσέσκου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 23:52:00

Λαχτάρα με βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ - Ο τραυματισμός που... τρόμαξε τον Λουτσέσκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λαχτάρα με βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ - Ο τραυματισμός που... τρόμαξε τον Λουτσέσκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ό,τι χειρότερο θα ήταν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός ενός εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 

Με τον Λευτέρη Λύρατζη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Ο 22χρονος πλάγιος μπακ, που είχε αποκομίσει πρόβλημα στο πρόσφατο φιλικό με την Γκρόνινγκεν, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πιθανότατα, μάλιστα, να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο μεθαυριανό φιλικό (Τετάρτη 6/7) κόντρα στην Άλκμααρ. Στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε και ο Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες πήγαινε συντηρητικά λόγω ενός σφιξίματος.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ... τρόμαξαν με τον Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς έπειτα από μια σύγκρουση που είχε, έπεσε στο έδαφος με πρόβλημα στη μέση. Ο 30χρονος Πορτογάλος φορ αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. 

Εν τω μεταξύ, αύριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τις τιμές για τα εισιτήρια διάρκειας της σεζόν 2022-2023. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο του metrosport.gr από τον τραυματισμό του Ολιβέιρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαλύσαμε μετά τον Λουτσέσκου - Γι’ αυτό έφυγα από ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το ξύλο στην Τούμπα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags