Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γκουαρδιόλα πήρε πρώην του Ολυμπιακού στη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 19:03:00

Ο Γκουαρδιόλα πήρε πρώην του Ολυμπιακού στη Μάντσεστερ Σίτι

Sportdog Team
Ο Γκουαρδιόλα πήρε πρώην του Ολυμπιακού στη Μάντσεστερ Σίτι

Έκπληξη με πρώην σημαντικό όνομα των πρωταθλητών Ελλάδας, που εντάσσεται στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε στο τεχνικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι τον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα.

Ο 42χρονος Ιταλός θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που είχε μέχρι πρότινο ο Ροδόλφο Μπορέλ, ο οποίος πήρε προαγωγή ως το «δεξί χέρι» του Καταλανού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Χουάνμα Λίγιο, ο οποίος πήγε στην Αλ Σαντ του Κατάρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Μάντσεστερ Σίτι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Κέρδισα πολλά από τη σεζόν εδώ κοουτσάροντας την K23 και είδα πόσο ταλέντο υπάρχει στους παίκτες και στο προσωπικό αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Πεπ ζήτησε να επιστρέψω, αυτή τη φορά ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του και ανυπομονώ να βοηθήσω εκείνον και τους παίκτες στις σεζόν που έρχονται», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαρέσκα.

Ο άλλοτε σπουδαίος παίκτης της Γιουβέντους -μεταξύ άλλων- είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, την αγωνιστική σεζόν 2009-10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με εντολή Μαρτίνς - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Πινακάς - Πρόταση 5 εκατ. για τον εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags