Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα "σκάει" για εξτρέμ από Γαλλία! Δίνει 5 εκατ.Ευρώ ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 00:05:00

Τα "σκάει" για εξτρέμ από Γαλλία! Δίνει 5 εκατ.Ευρώ ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Τα "σκάει" για εξτρέμ από Γαλλία! Δίνει 5 εκατ.Ευρώ ο Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια του να φέρει στον Πειραιά! Εξετάζονται 3-4 παίκτες που είναι υποψήφιοι για να ενισχύσουν τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση για εξτρέμ συνεχίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας. Η ομάδα του Πειραιά «ψάχτηκε» για τον Μανόρ Σόλομον, όμως η τιμή του ήταν... απαγορευτική και η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο 22χρονος εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει από την Σαχτάρ και πρόσφατα βρέθηκε κοντά στην Φούλαμ, όμως το deal χάλασε επειδή οι Ουκρανοί ζήτησαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η αξία του Σόλομον φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός ρώτησε για την περίπτωσή του, όμως τα ποσά θεωρούνται απαγορευτικά για μία ελληνική ομάδα. Επιπρόσθετα, ο Ισραηλινός δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και θεωρείται δεδομένο ότι θα... μετακομίσει σε ένα από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις από την Ουκρανία και την Ρωσία, αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν «ευκαιρίες».

Συνεχίζει με Εμπουκού

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Γαλλία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια του να φέρει στον Πειραιά τον Ναθάναελ Εμπουκού. Τα γαλλικά Μέσα επιμένουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στη Ρεμς, για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.

Τη Δευτέρα (4/7), η γαλλική ιστοσελίδα «score.fr» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεμς δέχθηκε μια πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Εμπουκού. Η πρόταση δεν ήρθε από κάποια εκ των Μαρσέιγ, Μονακό ή Λυόν, αλλά από τον Ολυμπιακό».

Σημερινό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «foot-sur7.fr» τονίζει: «Ο Εμπουκού είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό. Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα για να προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακτώντας τον Ραφίκ Γκουϊτάνε, που είχε δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν».

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν 3-4 παίκτες που είναι υποψήφιοι για να ενισχύσουν τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον νεαρό Γάλλο να προέρχεται από γεμάτη χρονιά και η περίπτωσή του να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags