Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μανωλάς "κλείνει" μεγάλη μεταγραφή για Σισέ - Deal με top ομάδα - Καραμπόλα ΠΑΟ με... Πάρμα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 10:00:00

Ο Μανωλάς "κλείνει" μεγάλη μεταγραφή για Σισέ - Deal με top ομάδα - Καραμπόλα ΠΑΟ με... Πάρμα!

του Γιώργου Κτενά
Ο Μανωλάς "κλείνει" μεγάλη μεταγραφή για Σισέ - Deal με top ομάδα - Καραμπόλα ΠΑΟ με... Πάρμα!

Η πώληση εκατομμυρίων στο Λιμάνι και οι 500.000 ευρώ για το Τριφύλλι! Πώς η πιθανή μετακίνηση του Σισέ στο εξωτερικό, συνδέεται με την άφιξη του Μανωλά στον Πειραιά τον περασμένο Γενάρη και γιατί τα μεταγραφικά πλάνα της Πάρμα, συνδέονται με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τη Νάπολι και εκείνο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με την Περούτζια και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο, για να ανιχνεύσουμε τι πραγματικά ισχύει.

"Έτσι θα μπορούσε να πουλήσει τον Μπρινιόλι - 500.000 ευρώ - Όχι παραπάνω"

"Σε ο,τι έχει να κάνει με τον Μπρινιόλι, σχετίζεται με το αν η Περούτζια θα παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα - Που ήταν ο καλύτερος στη Serie  πέρσι. Τον θέλει η Πάρμα, που έχει βαρύ πορτοφόλι για να τον πάρει, αν τον δώσουν τότε θα μπορούσε να προχωρήσει του Μπρινιόλι. Yπό προϋποθέσεις, όμως, γιατί έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό", ανέφερε, αρχικά, ο καλός συνάδελφος μέσω του sportdog.

Ποιο ποσό θα μπορούσε να δώσει η Περούτζια για την απόκτησή του;

"Ο Μπρινιόλι είναι σε μια άλφα ηλικία, έχει και συμβόλαιο. Θεωρώ ότι θα έδινε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά όχι κάτι παραπάνω".

"Έδωσε Μανωλά και ψάχνει για στόπερ - Δύσκολο 12 εκατ. για Σισέ - Δεν ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ"

Στο θέμα του Σισέ και της Νάπολι τι θα μπορούσαμε να πούμε;

"Ψάχνει για στόπερ από πέρσι, γιατί ήταν περιορισμένες οι λύσεις μετά την παραχώρηση του Μανωλά στον Ολυμπιακό. Είχε πάρει δανεικό τον Άλεξ Τουανζέμπε από Μαν,. Γιουνάιτεντ και ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Συντηρείται πάντα ένα ενδεχόμενο παραχώρησης του Κουλιμπαλί, που είναι ηγέτης στην άμυνα".

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ζητάει ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του Σισέ - Μπορεί να δώσει αυτό το ποσό η Νάπολι;

"Το βλέπω δύσκολο να δώσει 12 εκατ., αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μετά από τη μεταγραφή του Μανωλά ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Νάπολι. Άρα μπορεί να βρεθεί άλλη λύση, με μικρότερο ποσό ή δανεισμό με οψιόν αγοράς".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Κεϊτά, της Κάλιαρι, που εξετάζει ο ΠΑΟΚ;

"Έχει σταματήσει ο ιταλικός Τύπος να ασχολείται με την περίπτωσή του και τον ΠΑΟΚ. Γράφονται ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Σαμπντόρια για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και κάποιες τουρκικές. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό αγοράζει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - "Πρόβλημα" με Βατσλίκ - Φήμες για συμπαίκτη του Μέσι!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags