Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ατάκες για τη διαιτησία - "Βλέπω περίεργα πράγματα - Όχι άλλοι παρατρεχάμενοι στο VAR"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 21:58:00

Ατάκες Βαρούχα για τη διαιτησία: "Βλέπω περίεργα πράγματα - Όχι άλλοι παρατρεχάμενοι στο VAR"

Sportdog Team
Ατάκες Βαρούχα για τη διαιτησία: "Βλέπω περίεργα πράγματα - Όχι άλλοι παρατρεχάμενοι στο VAR"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν αρκετά, από τον καθηγητή διαιτησίας.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας, με την ανακοίνωση των νέων πινάκων για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βαρούχας δήλωσε:

«Μιλάμε για επαγγελματική διαιτησία. Νομίζω ότι με τις αμοιβές που παίρνουν οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα καλουπωθεί η επαγγελματική διαιτησία και να κρίνουμε. Βλέπω περίεργα πράγματα. Οι παρατηρητές διεθνώς είναι 70 ετών και εδώ το κάναμε 65. Άριστοι παρατηρητές βρέθηκαν εκτός. Και κάναμε άλλον πίνακα και τους βάλαμε εκεί με την ονομασία “τηλεοπτικοί παρατηρητές”. Ένας διαιτητής από τη Βοιωτία έπαιξε τα μπαράζ και τον έβγαλαν. Σε λίγο καιρό δε θα έχουμε διαιτητές. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ίσως βγάζουν κάποιους διαιτητές, οι υπόλοιπες ενώσεις δε θα βγάζουν. Είχαμε δυο καταπληκτικά παιδιά 34-35 ετών και τους κόψανε. Ας προσέχουν αυτοί που ασχολούνται και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Για τα ηλικιακά όρια και το VAR: «Δεν ξέρω, ρωτήστε αυτούς που τα έκαναν. Θα υπάρξει πρόβλημα. Δες τους πίνακες που έβγαλαν. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν τι γίνεται με τους τηλεοπτικούς παρατηρητές. Θα κάθεται σπίτι του, θα βλέπει το ματς και θα πληρώνεται; Λένε η φάση του VAR θέλει 33 δευτερόλεπτα. Εμείς ξέρουμε ότι αυτός που είναι στο μοντάζ πρέπει να ξέρει από ποδόσφαιρο, να εντοπίσει το πρόβλημα και να το δείξει. Και να μπουν matrix σε όλα τα γήπεδα για να βλέπει και ο κόσμος τι γίνεται. Να φωνάξει την εταιρία του VAR και να πει ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Αλλιώς αγανακτεί ο κόσμος και υπάρχει γκρίνια. Επίσης δεν πρέπει στο VAR να πλησιάζουν αναπληρωματικοί και άλλοι παρατρεχάμενοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags