Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έβγαλε είδηση για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου - Ποιους έχει ζητήσει από Μπότο, Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 23:27:00

Έβγαλε είδηση για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου - Ποιους έχει ζητήσει από Μπότο, Σαββίδη

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου - Ποιους έχει ζητήσει από Μπότο, Σαββίδη

Δωλήσεις του Ρουμάμου τεχνικού για τους νέους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, την ισοπαλία κόντρα στην Άλκμααρ και τη μεταγραφική ενίσχυση.

ΠΑΟΚ: Στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ισοπαλία με την Άλκμααρ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μεταξύ άλλων για την επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας ότι έρχεται ένας επιθετικός (σ.σ. αυτός θα είναι ο Μπράντον Τόμας), ενώ έχει ζητήσει επίσης την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός δεκαριού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Για τα συμπεράσματά του από το φιλικό με την Άλκμααρ: «Μου αρέσουν τα ματς με ολλανδικές ομάδες. Είναι έντονα, έχουν καλό ρυθμό, είναι δυνατά και μπορούν να μας προετοιμάσουν καλά για τη συνέχεια».

Για το πως εξελίσσεται η προετοιμασία και αν είναι ικανοποιημένος: «Στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Το βλέπετε από το γεγονός ότι παίκτες φεύγουν και παίκτες έρχονται. Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα πρώτα επίσημα ματς. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό και οι παίκτες που είναι μαζί μας πιέζουν πολύ για να είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ένα από τα θετικά είναι να δούμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε εκεί. Ένα από τα θετικά πράγματα αυτού του σταδίου προετοιμασίας είναι ότι βλέπουμε και τέτοιου είδους στοιχεία. Έχουμε παίκτες που είναι πιο καταπονημένοι όπως ο Κουαλιάτα και ο Σάστρε. Βλέπουμε το επίπεδο φόρτισης και διαμορφώσουμε το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες. Προσπαθούμε να φέρουμε όλους τους παίκτες στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας».

Για τη μεταγραφή του Τσόλακ και για την αντικατάστασή του: «Σίγουρα έχω την ενημέρωση ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ένας επιθετικός. Δεν ξέρω αν θα προλάβει να έρθει εδώ, αλλά σίγουρα θα έρθει όταν θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στη Θεσσαλονίκη. Επίσης θέλουμε έναν ακόμα παίκτη στα άκρα της επίθεσης και ένα δεκάρι. Έχουμε ένα καλό γκρουπ για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια αλλά κοιτάζοντας στο μέλλον θα χρειαστούμε ενισχύσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Κούρτιτς σε ΠΑΟΚ, ήρθε η "χρυσή" πρόταση - Γι’ αυτό… έκοψε τον Κριχόβιακ ο Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags