Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεγάλη μεταγραφή από Ισπανία - Κλείνει deal εκατομμυρίων ο Ντέκο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-07 16:58:00

Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεγάλη μεταγραφή από Ισπανία - Κλείνει deal εκατομμυρίων ο Ντέκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεγάλη μεταγραφή από Ισπανία - Κλείνει deal εκατομμυρίων ο Ντέκο!

"Βουίζει" το Λιμάνι τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση ενός μεγάλου παίκτη. Τις απαντήσεις τριών ποδοσφαιριστών περιμένουν οι Πειραιώτες, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως παράλληλα δουλεύουν και μία ακόμα περίπτωση έκπληξη. Οι συζητήσεις γίνονται στην Ισπανία και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό...

Ολυμπιακός: Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών επί αυστριακού εδάφους έλαβε τέλος, ενώ παράλληλα "τρέχει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τα μέτωπα να είναι πολλά και να είναι ανοιχτά στο λιμάνι.

Την ώρα που αναμένονται απαντήσεις για τους Γκουστάβ Σκάρπα, Ρομπ Λόου και Ναθαναέλ Εμπουκού κυκλοφόρησε στα ρεπορτάζ ότι "δουλεύεται" ακόμα μία περίπτωση από την Ισπανία και συγκεκριμένα μία... βόμβα, που θα προκαλέσει χαμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Όπως και πέρυσι με τις σπουδαίες κινήσεις των Βατσλίκ και Λόπες, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ακόμα μία μεταγραφική έκπληξη, αιφνιδιάζοντας τον κόσμο του, κάτι που συνηθίζει να κάνει κάθε καλοκαίρι.

Πέρα από τις μεταγραφές υπάρχουν και οι αποχωρήσεις, με το "καμπανάκι" να έχει αρχίσει να χτυπάει για τον Τικίνιο Σοάρες. H παρουσία του Βραζιλιάνου στράικερ στην προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους δεν γοήτευσε τα πλήθη, ούτε ξετρέλανε τον Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που έκανε τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από την Βραζιλία να δουν και πάλι το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του και παλιός άσος των Πόρτο και Μπαρτσελόνα, Ντέκο, αφήνει να εννοηθεί ότι ο παίκτης "ψάχνεται" να φύγει, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από πλευράς Ερυθρόλευκων.

Εξάλλου, ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και εκτός Βραζιλίας για τον Τικίνιο, καθώς κυκλοφορεί το σενάριο που τον θέλει να βρίσκεται στα "ραντάρ" ομάδων από την Σαουδική Αραβία! Η ουσία, πάντως, είναι ότι οι Βραζιλιάνοι θεωρούν πως ο συμπατριώτης τους μόνο σίγουρη δεν έχει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απέτυχε στην Αίγυπτο ο Μπενσαρκί - Δεύτερος στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Τιμωρία Πρίγιοβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags