Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ταχύτητα και πάθος, θα κερδίσει την Τούμπα - Καλύτερος από Τσόλακ - Υπομονή Λουτσέσκου γιατί…"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-09 17:47:00

"Ταχύτητα και πάθος, θα κερδίσει την Τούμπα - Καλύτερος από Τσόλακ - Υπομονή Λουτσέσκου γιατί…"

του Γιώργου Κτενά
"Ταχύτητα και πάθος, θα κερδίσει την Τούμπα - Καλύτερος από Τσόλακ - Υπομονή Λουτσέσκου γιατί…"

Ο νέος φορ του ΠΑΟΚ, η συνεργασία με Ολιβέιρα και το ερωτηματικό! Ποιος είναι ο Μπράντον Τόμας, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, η σύγκριση με τους δυο φορ που δούλεψε φέτος στην προετοιμασία ο Ρουμάνος προπονητής και γιατί δεν πρέπει να βιαστούν να τον κρίνουν!

Ο 27χρονος επιθετικός Μπράντον Τόμας, με τη σημαντική καριέρα στα ισπανικά γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας, βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Τσόλακ.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Ηλία Μαλιγιάννη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού άσου.

"Δυναμικός, με καλές τοποθετήσεις - Καλύτερη προσθήκη από Τσόλακ - Ελευθερώνεται και σουτάρει"

"Ο Μπράντον Τόμας είναι ένας δυναμικός επιθετικός, αυτό τον διακρίνει στον τρόπο παιχνιδιού του. Κοντράρει αντίπαλους στόπερ, παίρνει μονομαχίες, ανοίγει χώρους με το να σπάει την μπάλα. Πολύ θετικό είναι οι καλές τοποθετήσεις του, για αυτό και έρχεται από μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές της καριέρας του - Πέτυχε 9 γκολ, δεν είναι διψήφιο νούμερο αλλά γενικότερα δεν είναι διψήφια τα νουμερα του. Βασικό στέλεχος της Μάλαγα όλη τη σεζόν με 32 ματς, ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους του προπονητή του σε μια ομάδα που δεν έκανε καλή σεζόν φέτος. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τη γεμάτη σεζόν του Τόμας. Έχει καλή τεχνική, δεν είναι ο παίκτης που θα αρχίσει τις ντρίμπλες βέβαια, αλλά έχει εκτελεστική δεινότητα και θεωρώ ότι είναι καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.  

Από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι ήθελαν έναν επιθετικό πιο γρήγορο από τον Τσόλακ και με καλύτερη ατομική ενέργεια.

"Είναι πιο γρήγορος, με καλές τοποθετήσεις, αλλά όχι απαραίτητα ο παίκτης που θα πάρει τις πολλές ατομικές ενέργειες, αλλά θα ελευθερωθεί και θα σουτάρει".

Καλύτερος από τον Τσόλακ;

"Με ερωτηματικό. Γιατί στον ΠΑΟΚ δεν είδαν τον πραγματικό Τσόλακ, που σκοράρει παντού κατά ριπάς αλλά στον ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη προσθήκη γιατί ο Τσόλακ δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ. Έμπειρος παίκτης, έχει παίξει βασικός στις ομάδες του, καλύτερη επιλογή".

"Ταιριάζει με Ολιβέιρα - Τον αφήνει πάγκο - Υπομονή από Λουτσέσκου - Πάθος με τους οπαδους"

Ταιριάζει να παίξει μαζί με τον Ολιβέιρα;

"Είναι πιο δυναμικός παίκτης από τον Ολιβέιρα, άρα μπορεί να συνδυαστεί για να πάρει μονομαχίες και να δώσει χώρο στον Ολιβέιρα. Δεν είναι όμως πολύ μακριά αγωνιστικά οι δυο τους".

Μπορεί να αφήσει στον πάγκο τον Ολιβέιρα;

"Πιστεύω ότι ο δυναμισμός του και ο τρόπος που παίζει, με πάθος, από τη στιγμή που θα γουστάρει στον ΠΑΟΚ και αν βρεθεί πλάνο που θα τον βοηθήσει αγωνιστικά, χτυπάει πόρτα 11άδας. Με το ερωτηματικό του πώς θα είναι ο Ολιβέιρα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του θα αρέσει και στον κόσμο του ΠΑΟΚ: Παίζει με πάθος, ορμάει, έχει όρεξη, αρκεί να του βγει το ματς. Όχι με ζογκλερικές ενέργειες, αλλά με παθος και όρεξη θα αρέσει στον κόσμο. Ως ερωτηματικό θα εβαζα ότι δεν έχει βγει πολύ από την Ισπανία άρα ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Θα χρειαστεί υπομονή για ένα διάστημα μαζί του από τον Λουτσέκου και τους οπαδούς". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάτιν βόμβα ο ΠΑΟΚ - Φέρνει τον "El Mago" της Βενεζουέλας ο Μπότο - Αξία 7 εκατ., καραμπόλα με ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags