Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για άσο του ΠΑΟΚ - 15 εκατ. ζητάει ο Σαββίδης - Βρήκε τον... νέο Τζόλη
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 10:18:00

Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για άσο του ΠΑΟΚ - 15 εκατ. ζητάει ο Σαββίδης - Βρήκε τον... νέο Τζόλη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για άσο του ΠΑΟΚ - 15 εκατ. ζητάει ο Σαββίδης - Βρήκε τον... νέο Τζόλη!

Το ταξίδι για να τον δουν από κοντά, γιατί είναι... εμπόδιο ο Λουτσέσκου! Ποιος είναι ο παίκτης που ήδη έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, τα τρελά ποσά που ακούγονται γύρω από το όνομα του και η τακτική του Ρουμάνου προπονητή που δυσκολεύει την κατάσταση.
 

Ολόκληρο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ με τον νεαρό στόπερ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, καθώς από την ομάδα επιβεβαίωσαν πως υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό και ότι σε σχετική ερώτηση, η απάντηση ήταν πως κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr από τη Θεσσαλονίκη, στην ομάδα όντως έχουν σε τεράστια εκτίμηση το ταλέντο του 18χρονου και θεωρούν πως εάν δουλευτεί σωστά, μπορεί να έχει εντυπωσιακή εξέλιξη είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Μάλιστα, στον αγώνα με την Χρόνινχεν, στον οποίο ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε για 90' υπήρχαν αρκετοί σκάουτς ομάδων που είχαν το όνομά του σημειωμένο στο μπλοκάκι τους. Συγκεκριμένα τον παρακολούθησαν από κοντά τουλάχιστον πέντε άνθρωποι από γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες!

Ωστόσο, για να φανεί η αξία του, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον θέση στο βασικό ροτέισον του Λουτσέσκου - Θα το δούμε, άραγε, αυτό φέτος; Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει συνέπεια στην αξιοποίηση των ταλέντων που έρχονται από την ακαδημία - Για παράδειγμα ο Κούτσιας, που με έναν τρόπο εξαφανίστηκε.

Προφανώς η κουβέντα για την αξιοποίηση των παικτών από τα τμήματα υποδομής και τη β΄ ομάδα, σχετίζεται ευρύτερα με τον σχεδιασμό που υπάρχει για μεταγραφές. Γιατί είναι γνωστό ότι ο Δικέφαλος θέλει ένα 10άρι αλλά, κατά δήλωση του Λουτσέσκου, θέλει και έναν κεντρικό αμυντικό.

Γιατί, λοιπόν, σε αυτή τη θέση να πάρει ευκαιρίες (στο βασικό ροτέισον, όχι ως 5η λύση που θα είναι αν έρθει ένας ακόμα στόπερ) ο Κουλιεράκης των …15 εκατ. ευρώ. Επίσης, γιατί ο Δικέφαλος μαζεύει τόσους πιτσιρικάδες από δεξιά και αριστερά (για παράδειγμα το στοίχημα της επιλογής του Αντρέ Ρικάρντο), όταν για παράδειγμα ο διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο και πολύ καλός φέτος με τη β΄ ομάδα Ουεντραόγκο, δεν βρέθηκε ούτε στην αποστολή.

Ο Ζοσέ Μπότο ήρθε στον σύλλογο για να βάλει σε μια σειρά όλα τα θέματα που χρειάζονται επίλυση, όπως η καλύτερη αξιοποίηση/σύνδεση των ταλέντων από τη β΄ ομάδα στην πρώτη, αλλά για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταχύτητα και πάθος, θα κερδίσει την Τούμπα - Καλύτερος από Τσόλακ - Υπομονή Λουτσέσκου γιατί…"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags