Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο "χτυπήματα" στο λιμάνι - Τετ α τετ που συζητήθηκε στο "Καραϊσκάκης" - Με ποιον μίλησε ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 09:10:00

Δύο "χτυπήματα" στο λιμάνι - Τετ α τετ που συζητήθηκε στο "Καραϊσκάκης" - Με ποιον μίλησε ο Μαρτίνς!

Sportdog Team
Δύο "χτυπήματα" στο λιμάνι - Τετ α τετ που συζητήθηκε στο "Καραϊσκάκης" - Με ποιον μίλησε ο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός "φουλάρει" για να κλείσει δύο μεταφραφές άμεσα. Τι γίνεται με Σκάρπα, ο παίκτης που μίλησε μετά την Άλκμααρ ο Πέδρο Μαρτίνς και ο εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες 1-0 την Άλκμααρ σε φιλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δείχνοντας συμπαγής στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά με αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό.

Γι΄αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το μεταγραφικό "σαφάρι" τους, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ, έχοντας στα "σκαριά" την περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα, που από μέρα σε μέρα αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το "ΦΩΣ", ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κλείσει και εξτρέμ μέσα στις επόμενες 7-10 ημέρες, ενώ κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα και για αριστερό μπακ.

Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε χθες για αρκετή ώρα μετά το φιλικό με την Άλκμααρ με τον Παντελή Χατζηδιάκο για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη, κάνοντας τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Έλληνα άσο να... οργιάζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags