Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ομάδα… Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Πρώτος "πονοκέφαλος" με Γκάνεα - Βρήκε τον… νέο Γκατσίνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 17:24:00

Ομάδα… Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Πρώτος "πονοκέφαλος" με Γκάνεα - Βρήκε τον… νέο Γκατσίνοβιτς!

Ομάδα… Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ - Πρώτος "πονοκέφαλος" με Γκάνεα - Βρήκε τον… νέο Γκατσίνοβιτς!

Ποιοι ξεχώρισαν απέναντι στη Γουότφορντ και τα πολύ ευχάριστα νέα. Οι πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις για την ομάδα που ετοιμάζει ο Σέρβος προπονητής και τι έδειξαν οι μεταγραφές στη φιλική αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Θετικό αν μη τι άλλο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού με την Γουότφορντ.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα φάνηκε να ξεκινά, από εκεί ακριβώς που σταμάτησε την περασμένη σεζόν. Τα χαρακτηριστικά με πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία με κάτω την μπάλα συνεχίζουν να ορίζουν το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πάμε όμως λίγο ειδικότερα σε πρόσωπα.

Ο Γκάνεα έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και το μήνυμα το έστειλε: Ο Ρουμάνος θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ για τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γκάνεα με την Γουότφορντ ήταν συνεπής αμυντικά, έκανε προωθήσεις κι βοήθησε με εύστοχες σέντρες, ενώ είχε και τελική με ένα ωραίο σουτ που παρά λίγο να καταλήξει στα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο «πονοκέφαλος» που θα αποκτήσει προσεχώς ο Γιοβάνοβιτς με Γκάνεα-Χουάνκαρ κάθε άλλο πάρε δυσάρεστος θα είναι. Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πλέον καλά, ότι στο αριστερό άκρο έχει δυο παίκτες περίπου του ίδιου επιπέδου να «μάχονται» για τη φανέλα του βασικού. Και από αυτή τη «μάχη» ο Παναθηναϊκός, αγωνιστικά, θα βγει ωφελημένος.

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Τσέριν

Ένα από τα νέα πρόσωπα του Παναθηναϊκού που έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο με την Γουότφορντ ήταν και ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος χαφ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πρόλαβε να δείξει μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του παιχνιδιού του.

Πρώτα απ’ όλα πάμε στα θετικά. Ο ποδοσφαιριστής είναι παίκτης με υψηλή ποιότητα και αντίληψη στον άξονα. Δεν φοβάται να ζητήσει την μπάλα, ενώ οι μεταβιβάσεις τους είναι ακριβείας! Έδειξε ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που θα υποδεχθεί την μπάλα από τα στόπερ και θα αναλάβει να την προωθήσει μπροστά.

Επίσης, φάνηκε ότι μιλάμε για καθαρό «8άρι». Οι αρετές του είναι κατά βάση μεσοεπιθετικές. Μάλιστα αν θα έπρεπε να μιλήσουμε για κάποιο αρνητικό, θα ήταν ότι στα αμυντικά του καθήκοντα φάνηκε να υστερεί κάπως. Συνολικά και με βάση τα χαρακτηριστικά του, ο Τσέριν φάνηκε ένας παίκτης αρκετά κοντά σε ό,τι είχαμε δει από τον Γκατσίνοβιτς, άσχετα αν σε επίπεδο θέσης κάλυψε την αντίστοιχη που είχε πέρσι ο Βιγιαφάνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν έκανε το σωστό με Περέα - Γιατί δεν θα τον πουλούσε τόσα ο ΠΑΟ - Δεν έγινε... Μπακασέτας!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags