Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Φεύγει κι άλλος βασικός μετά τον Βέλεθ; Στο προσκήνιο ο Διούδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 19:42:00

"Ψήνεται" ανατροπή στον ΠΑΟ - Φεύγει κι άλλος βασικός μετά τον Βέλεθ; Στο προσκήνιο ο Διούδης!

"Ψήνεται" ανατροπή στον ΠΑΟ - Φεύγει κι άλλος βασικός μετά τον Βέλεθ; Στο προσκήνιο ο Διούδης!

Εξελίξεις στους Πράσινους και σενάριο για απρόσμενη αλλαγή δεδομένων. Τι συμβαίνει με τον Έλληνα τερματοφύλακα και ποιος ενδεκαδάτος παίκτης ενδέχεται να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τις επόμενες κινήσεις που αναμένονται να γίνουν, να είναι αυτές ενός δημιουργικού χαφ κι ενός εξτρέμ. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

Την ίδια στιγμή που η ενίσχυση είναι σημαντική, υπάρχουν συμβόλαια παικτών που βρίσκονται σε καθεστώς αποχώρησης. Ένας από αυτούς είναι θεωρητικά και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος μετά την προσθήκη του Γιούρι Λοντίγκιν έγινε το φαβορί για αποχώρηση κάτω από τα γκολπόστ.

 
Πάντως, θα πρέπει να κρατάμε μικρό «καλάθι» σχετικά με το ποιος θα φύγει τελικά από τους τερματοφύλακες. Ιδανικά, ναι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προτιμούσε να πορευτεί με δίδυμο Μπρινιόλι-Λοντίγκιν. Τι θα γίνει αν όμως έρθει πρόταση για τον Ιταλό από την πατρίδα του;
 
Η σκέψη του Μπρινιόλι να γυρίσει στην Ιταλία υπάρχει στο μυαλό του. Αλλά ρεαλιστικές πιθανότητες να αποχωρούσε, θα υπήρχαν μόνο αν τον ήθελε ομάδα της Serie A. Δεν θα άφηνε δηλαδή ο Παναθηναϊκός τον βασικό του τερματοφύλακα, ούτε ο ίδιος θα το αξίωνε μάλιστα, να φύγει ξανά για ομάδα της Serie B. Επειδή το καλοκαίρι είναι μακρύ, πάντως, τίποτα δεν (πρέπει να) θεωρείται βέβαιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟ, "όχι" σε 500.000 για Καρλίτος - Κλείνει πέντε μεταγραφές, ελπίδες για Μπλάνκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags