Ολυμπιακός: Δύο ονόματα έχουν γίνει γνωστά για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό και ένα ακόμη που εξετάζεται, χωρίς να έχει διαρρεύσει το ποιος ποδοσφαιριστής είναι.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν πως και πως τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα που ξεκινούν σε μια εβδομάδα από σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει... παγώσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.
Όπως είναι λογικό, προτεραιότητα για την ομάδα του Πειραιά αποτελεί η αγορά ενός εξτρέμ. Για αυτό το λόγο πολύ ψηλά βρίσκονται εδώ και ημέρες στη λίστα οι Καμπράλ και Μπονγκοντά.
Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αρέσει αλλά τα «λιοντάρια» δεν... ψήθηκαν με τα τρία εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι πρωταθλητές.
Την ίδια ώρα, ο Μπονγκοντά φέρεται να προτιμά την προοπτική της Ρέιντζερς από τη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ για τον Ανουάρ Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα δεν έχει γίνει κρούση, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που εξετάζει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ένας εξτρέμ με καλύτερο βιογραφικό από τους προαναφερθέντες που αφενός αποτελεί δύσκολη περίπτωση και αφετέρου δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο