Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συνεχίζει να πιέζει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ - Στο "μικροσκόπιο" Μπότο ακόμα ένας παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 18:37:00

Συνεχίζει να πιέζει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ - Στο "μικροσκόπιο" Μπότο ακόμα ένας παίκτης

Sportdog Team
Συνεχίζει να πιέζει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ - Στο "μικροσκόπιο" Μπότο ακόμα ένας παίκτης

Ο Γέφερσον Σοτέλδο συμμετείχε και χθες στην προπόνηση της Τίγκρες καθώς δεν υπάρχει ακόμη εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Γέφερσον Σοτέλδο συμμετείχε και χθες στην προπόνηση της Τίγκρες καθώς δεν υπάρχει ακόμη εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ.

Ο μεξικανικός σύλλογος δεν καταλήγει σε οριστική συμφωνία με τον Δικέφαλο και ο Ζοσέ Μπότο κάνει κινήσεις τακτικής για να αλλάξει τα δεδομένα. Η πρόταση του Δικεφάλου είναι συγκεκριμένη προς την Τίγκρες για τον δανεισμό του 25χρονου Βενεζουάνου μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς κοντά στα 2.500.000 ευρώ, ενώ οι Μεξικάνοι ζητάνε ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει και μία εναλλακτική περίπτωση, επίσης ποιοτικού παίκτη για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο με τον Σοτέλδο.

Ο χρόνος πιέζει την Τίγκρες, ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει για πρώτη φορά πέραν του Ατλαντικού για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags