Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται ο εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Transfer fee 4.5 εκατ. δίνει ο Μαρινάκης - Ανατροπή με τον... εκλεκτό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 21:00:00

Έρχεται εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Transfer fee 4.5 εκατ. δίνει ο Μαρινάκης - Ανατροπή με τον εκλεκτό!

GOALάρες by Εvaggelistis
Έρχεται εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Transfer fee 4.5 εκατ. δίνει ο Μαρινάκης - Ανατροπή με τον εκλεκτό!

Στροφή στα μεταγραφικά γούστα και τα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr πόσο κοντά βρίσκονται οι Πειραιώτες στην απόκτηση του ακραίου επιθετικού, δίνει το παρασκήνιο με την τελική λίστα και εξετάζει λεπτομερώς τις περιπτώσεις που κυκλοφορούν.

Ο "Ευαγγελιστής" κάνει μια προσέγγιση που θα συζητηθεί για την μεταγραφή του εξτρέμ που... ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ στον Ολυμπιακό. Μέσω ερμηνείας δεδομένων, πληροφοριών και υποψηφιοτήτων που δείχνουν σαφη στροφή στο...Βέλγιο και επιλογή απο την εκεί "μεγάλη σχολή εξτρεμ"

1. Την (περασμένη) Τετάρτη έπεσε... σύρμα στην πολύ ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agents με την "άκρως εμπιστευτική" πληροφορία πως ... "έρχεται κίνηση πολύ δυνατή στον Ολυμπιακό"! Συγκεκριμένα εξτρέμ και μάλιστα πρίν απο το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι στο Ισραήλ!!

2. Το προηγούμενο διήμερο σύσσωμο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού (άρα υπήρχε ενημέρωση/κατεύθυνση) "έπαιξε" πως... "έρχεται εξτρέμ απο το πάνω ράφι"!! Πολύ γενικό και αόριστο βέβαια αφού καθένας μπορεί να δώσειν τον δικό του... ορισμό για το "πάνω ράφι".  Δηλαδή  Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες δεν ήταν κι αυτοί απο το... (περσινό) "πάνω ράφι"; Υπάρχει ομως, εξήγηση/ ερμηνεία παρακάτω...

3. Την εβδομάδα αυτή παρέλασαν τα εξής ονόματα εξτρέμ απο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: 

Αντναν Γιανουζάι, με 12 εκατ. σημερινή χρηματιστηριακή αξία, free απο την Σοσιεδάδ, 27χρονος διεθνής Βέλγος απο το... Κόσσοβο.

-  Ντόντι Λουκεμπάκιο, με 7,5 εκατ. ευρώ Χ.Α. και συμβόλαιο ως το 2024 στην Χέρτα Βερολίνου (αγορά 20.000.000 απο Γουότφορντ πριν απο 3 χρόνια), 25χρονος διεθνής Βέλγος απο το... Κονγκό.

Φράνσις Αμούζου, με 5.5 εκατ. ευρώ Χ.Α. και συμβόλαιο ως το 2024 στην Αντερλεχτ (έχει ξεκινήσει απο την Ακαδημία της), "ομόσταβλος" των Μιραλάς/Μπονκανί (στο Γραφείο του γνωστού στον Πειραιά ατζέντη Κριστόφ Ενροτί), 24χρονος διεθνής Βέλγος απο την... Γκάνα.

Τέο Μπονγκοντά, με 7 εκατ. ευρώ Χ.Α. και συμβόλαιο ως το 2023 στην Γκένκ, 26χρονος Βελγο - Κονγκολέζος, διεθνής και με τις δυο εθνικές ομάδες

Και για τους 4  υποψήφιους - για τους "ερυθρόλευκους" - εξτρεμ υπάρχουν συγκεκριμένοι αντίπαλοι/ανταγωνιστές. Για τον Γιανουζάι η Γουέστ Χαμ, για τον Λουκεμπάκιο η Μπριζ, για τον Αμούζου η Ρεμς, για τον Μπονγκοτά η Ρέιντζερς...

4. Τι κοινό έχουν και οι παραπάνω 4 εξτρέμ; Πως είναι εμιγκρέδες Βέλγοι!! Τι... μαρτυράει αυτή η πολύ εξειδικευμένη λεπτομέρεια; Μια ξεκάθαρη (για μένα) ΤΑΣΗ  στον Ολυμπιακό αγοράς εξτρέμ με χαρακτηριστικά συγκεκριμένης σχολής ποδοσφαίρου,  που φημίζεται για τα "προιόντα της στην συγκεκριμένη θέση. Δηλαδή του Βελγίου. Με παράδοση σε ακραίους όπως οι Αζαρ, Καράσκο, Σειλμεικερς, Μέρτενς. Παρεμπιπτόντως ο τελευταίος , ο Μέρτενς, στα 35 τουκυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος απο την Νάπολι και τον θέλει η Λιντς. Λέτε;

5. Η διαφαινόμενη στροφή του Ολυμπιακού σε Βέλγους εμιγκρέδες εξτρεμ δείχνει και μια διαφοροποίηση απο τα μέχρι πρότινος μεταγραφικά γούστα (και του Μαρτίνς), που αφορούσαν παίκτες απο την Γαλλία (Αφρική) ή την Ιβηρική ή την Τουρκία. Βέβαια μέχρι τώρα σε αυτό το καλοκαίρι έχουν παίξει για τον Ολυμπιακό και οι Ναταναέλ Εμπουκου της Ρεμς, Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ, Ελ Γκαζί...

6. Στο δια ταυτα: αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει κοντα στην μεταγραφή εξτρέμ. Σίγουρα υπάρχουν δυο short list, προφανώς με 5/6 ονόματα υποψηφίων η καθεμια, που έχει να κάνει με τους βασικούς και τους εναλλακτικούς στόχους. Και σύμφωνα με τα γνωστά μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός για transfer fee εξτρεμ διαθέτει απο 3 ως 4.500.000 ευρώ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας ψηλά στη λίστα Μαρτίνς - Πώληση 15 εκατ.! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags