Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό για Δουβίκα - Ούτε… κουβέντα με Μπέο - Διπλή αποχώρηση στην επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 10:00:00

Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό για Δουβίκα - Ούτε… κουβέντα με Μπέο - Διπλή αποχώρηση στην επίθεση!

BoxtoBox
Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό για Δουβίκα - Ούτε… κουβέντα με Μπέο - Διπλή αποχώρηση στην επίθεση!

Η άρνηση του παίκτη για άλλη ελληνική ομάδα και το... μεγάλο κόλπο! Πώς επέστρεψε το όνομα του νεαρού φορ στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, οι λόγοι που δεν ήρθε πέρυσι στο Λιμάνι και γιατί πήγε στην Ολλανδία και οι αλλαγές στο ρόστερ που μπορούν να προκαλέσουν... καραμπόλες.
 

Τα τελευταία 24ωρα «φούντωσε» ξανά μια φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει δικό του τον Τάσο Δουβίκα. Για να είμαι ειλικρινής, πάντα ειλικρινής είμαι μαζί σας αφού εγώ δεν μετατρέπω μια φήμη ή σκέψη σε ρεπορτάζ και σίγουρη πληροφορία που κάνουν ουκ ολίγοι στο Ελλάντα, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα. Ούτε επιβεβαιωτικό, ούτε διαψευστικό. Να σας πω τι ξέρω; Θα σας πω.

Το όνομα του 23χρονου Έλληνα φορ της Ουτρέχτης έχει συζητηθεί πολύ και διεξοδικά στον Ολυμπιακό. Έγινε και στενή παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ και εισήγηση προς τη διοίκηση αλλά και στον Πέδρο Μαρτίνς. Και όλοι, μα όλοι, συμφώνησαν ότι αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που αξίζει να διατεθεί ένα ποσό ως επένδυση.

Αλλά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Αυτό που σας περιγράφω συνέβη πριν από ένα χρόνο και κάτι. Όταν ακόμα ο Δουβίκας ήταν στο Βόλο. Κι επειδή είναι γνωστές σε όλους οι σχέσεις (sic) του Ολυμπιακού με τη διοίκηση του Βόλου, δεν κατέστη εφικτό να γίνει καν κουβέντα. Κι επειδή ο πιτσιρικάς δε φαίνεται να είχε διάθεση να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα με την οποία η ιδιοκτησία του Βόλου διατηρούσε φιλική σχέση, βρέθηκε η μέση λύση της μεταγραφής στο εξωτερικό και την ολλανδική Ουτρέχτη.

Πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ουτρέχτης έκανε μια αξιοπρόσεκτη σεζόν ο ποδοσφαιριστής. Κατέγραψε 37 συμμετοχές και είχε 10 γκολ και 3 ασίστ. Καθόλου άσχημα για πρώτη σεζόν με μια μεσαίου βεληνεκούς ομάδα. Μπορεί άραγε ο Ολυμπιακός να κάνει τώρα το... κόλπο; Μένει να το δούμε. Πάντως συγκρατείστε το εξής: δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να δώσει και Τικίνιο και Χασάν και να χρειαστεί έναν ακόμα φορ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Transfer fee 4.5 εκατ. δίνει ο Μαρινάκης - Ανατροπή με τον εκλεκτό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags